Türk ve Müslüman düşmanı Geert Wilders'ten skandal NATO çağrısı!

Türk ve Müslüman düşmanı ırkçı Geert Wilders'ten skandal NATO çağrısı. Wilders geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Başkan Erdoğan’ın bir karikatürüne yer vererek “Terrorist” sözleriyle alçakça saldırmıştı. Şimdi ise "Türkiye NATO'dan atılsın" çağrısı yaparak alçak ve ırkçı yüzünü bir kere daha gösterdi.

Giriş Tarihi 27 Ekim 2020, 04:40 Güncelleme 27 Ekim 2020, 04:40
Türk ve Müslüman düşmanı Geert Wilders’ten skandal NATO çağrısı!

İÇİNDEKİLER

Türk ve Müslüman düşmanı ırkçı Geert Wilders'ten skandal NATO çağrısı. Wilders geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Başkan Erdoğan'ın bir karikatürüne yer vererek "Terrorist" sözleriyle alçakça saldırmıştı. Şimdi ise "Türkiye NATO'dan atılsın" çağrısı yaparak alçak ve ırkçı yüzünü bir kere daha gösterdi.

İşte o paylaşım:

BAŞKAN ERDOĞAN'LA İLGİLİ ALÇAK BİR PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU!
Türkiye düşmanı Wilders, Başkan Erdoğan'ın resmedildiği alçak bir karikatürü paylaşmış ve paylaşımında Başkan Erdoğan'a 'terörist' demişti.

HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN GERÇEKLEŞMEMESİNE ÜZÜLMÜŞTÜ!
İslam karşıtı açıklamalarıyla tepki çeken Hollandalı Geert Wilders,15 Temmuz darbe girişimini savunmuştu. Aşırı sağcı Özgürlük Partisi lideri, "Türkiye'de yaşanan darbe girişiminin başarısız olmasına üzüldüm" ifadelerini kullanmıştı.

VUKUATLARI SAYMAKLA BİTMİYOR!
Wilders'ın Türkiye aleyhine açıklamaları saymakla bitmiyor. Türkiye'ye yönelik düşmanca açıklamalarıyla tanınan Wilders geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıkmalarda "Şimdi yapılmalıdır: Türkiye'yi NATO'dan kovmak, Türkiye Büyükelçisini kovmak, Türkiye ile yıllık ticaret anlaşması yapılması, Türkiye vatandaşlarına vize yok, Türk havayollarını boykot etmek, Shengen anlaşmasını iptal edip, sınır kontrolünü gözden geçirmek" ifadelerini kullanmıştı.