Son dakika: Ermenistan çaresiz! Cepheden kaçan askerlere...

Azerbaycan karşısında büyük hezimete uğrayan Ermeni askerleri cephelerini bırakıp kaçmaya başladılar. Büyük çaresizlik içerisinde olan Ermenistan’da bir komutanın kaçan askerlere konuşma yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler Azerbaycan'ın büyük üstünlük sağladığını ve Ermenistan'ın savaşacak asker bile bulamadığını gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2020, 13:36 Güncelleme 23 Ekim 2020, 14:58
Son dakika: Ermenistan çaresiz! Cepheden kaçan askerlere...

İÇİNDEKİLER

Azerbeycan ordusu karşısında ağır yenilgiye uğrayan ve alçak saldırılarının karşılığını alan Ermenistan'ın büyük çaresizliği kameralara yansıdı. Ermeni komutanın cepheden kaçan askerlerine konuşma yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Ermeni askerlerinin moral bozukluğu olduğu dikkat çekti.

Karabağ'da ilerleyişini sürdüren Azerbaycan ordusu karşısında, Ermenistan güçlerine bağlı birliklerde cepheden kaçan askerlerin olduğu ve bu kapsamda askerleriyle konuşan Ermeni komutanın sözleri kameraya yansıdı.

Görüntülerde Azerbaycan ordusu karşısında hezimete uğrayan Ermeni ordusunun moralinin bozuk olduğu Ermeni komutanın askerlere moral vermeye çalıştığı görülüyor.