Space X'in kurucusu Elon Musk'ın en sevdiği yemek 'döner kebap'! Servetiyle dudak uçuklatan Elon Musk...

ABD'li girişimci Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı yeniden gündemde. Elon Musk, Twitter'dan kendisine yöneltilen bir soru üzerine  favori yemeğinin döner kebap olduğunu dile getirdi. Ancak gelin görün ki 49 yaşındaki dünyaca ünlü girişimci bunu Almanya'da yemiş.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2020, 16:44 Güncelleme 12 Ekim 2020, 16:54
Space X’in kurucusu Elon Musk’ın en sevdiği yemek ’döner kebap’! Servetiyle dudak uçuklatan Elon Musk...

İÇİNDEKİLER

ABD'li girişimci Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı yeniden gündemde… Musk, Twitter'dan kendisine yöneltilen bir soru üzerine Almanya'daki favori yemeğinin döner kebap olduğunu dile getirdi.

HAMUR İŞİNE "ÇOK LEZZETLİ" DEDİ

Hamur işi fotoğrafına, "Çok lezzetli görünüyor" yorumunu yapan Elon Musk'a bir takipçisi "En iyi pasta ve hamur işi ürünlerinden bazıları Almanya'dadır. Almanya'yı ziyaret ettiğinizde favori yiyeceğiniz hangisiydi?" sorusunu yöneltti.

"O KEBAPÇI MUHTEŞEMDİ"

O takipçisine "Döner kebap" yanıtını veren Musk, "Tacheles'ın hemen dışında şimdiye kadar gördüğüm en iyi kebapçı vardı. Oranın yıkılması çok kötü. O kebapçı muhteşemdi." şeklinde konuştu.

Bir süredir Kanadalı şarkıcı Grimes ile aşk yaşayan teknoloji dünyasının milyarderi Elon Musk, geçtiğimiz aylarda 7. kez baba olmuştu. Musk, bebeğine "X Æ A-12 Musk" adını vermesiyle uzun süre konuşulmuştu.

Grimes, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bebeklerinin ismini değiştirdiklerini dile getirmişti. Şarkıcı, "X Æ A-12" isimli çocuğunun artık "X Æ A-Xii" adına sahip olduğunu ifade etmişti.

Böylelikle ismin içinde yer alan "12" bölümü gitmişti ve Romen rakamları ile yazılmış "Xii" ibaresi gelmişti.