Azerbaycan ordusunun ayak sesleri Karabağ'dan duyuldu!

Son dakika haberi... Azerbaycan ordusunun 8. günde ilerleyişi hızla sürüyor. Son olarak Cebrail kenti Ermenistan işgalinden kurtarıldı. Dağlık Karabağ'ın sözde başkenti Hankendi'de yaşayan Ermeniler ise yaşanan bu gelişmeler sonrası eşyalarını yükleyerek Ermenistan'a kaçıyor. Ermenistan silahlı kuvvetlerinin yaşadığı hezimetler sonrası işgal altındaki Karabağ'da, Ermeni siviller Hankendi şehrini terk ediyor.

Giriş Tarihi 04 Ekim 2020, 16:53 Güncelleme 04 Ekim 2020, 16:53
Azerbaycan ordusunun ayak sesleri Karabağ’dan duyuldu!

İÇİNDEKİLER

Azerbaycan ordusunun 8. günde ilerleyişi hızla sürüyor. Son olarak Cebrail kenti Ermenistan işgalinden kurtarıldı. Dağlık Karabağ'ın sözde başkenti Hankendi'de yaşayan Ermeniler ise yaşanan bu gelişmeler sonrası eşyalarını yükleyerek Ermenistan'a kaçıyor. Ermenistan silahlı kuvvetlerinin yaşadığı hezimetler sonrası işgal altındaki Karabağ'da, Ermeni siviller Hankendi şehrini terk ediyor.

Azerbaycan ordusunun 8. günde ilerleyişi hızla sürüyor. Son olarak Cebrail kenti Ermenistan işgalinden kurtarıldı.

Dağlık Karabağ'ın sözde başkenti Hankendi'de yaşayan Ermeniler ise yaşanan bu gelişmeler sonrası eşyalarını yükleyerek Ermenistan'a kaçıyor. Ermenistan silahlı kuvvetlerinin yaşadığı hezimetler sonrası işgal altındaki Karabağ'da, Ermeni siviller Hankendi şehrini terk ediyor.

.