ABD'de korkutan görüntü! “Felaket morgları” şehir merkezinde

Son dakika haberi... Koronavirüs salgınının merkez üssü konumuna gelen ABD'den endişe yaratan görüntüler gelmeye devam ediyor. Ülkede hastane morglarının dolu olması nedeniyle “felaket morgları” olarak adlandırılan soğutmalı TIR'lar New York şehrideki Brooklyn’in 39th Street Pier bölgesindeki otoparka park edildi.

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2020, 17:07 Güncelleme 08 Mayıs 2020, 17:11
ABD’de korkutan görüntü! “Felaket morgları” şehir merkezinde

İÇİNDEKİLER



Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan Corona Virüsün merkez üssü haline gelen ABD'nin New York şehrindeki hastanelerde pek çok morgun dolması ve cenazeler için yeterli alan bulunamaması nedeniyle morga çevrilen 50'den fazla soğutmalı TIR kullanılmaya başlandı.



CESETLER ŞEHRİN GÖBEĞİNDE BEKLETİLİYOR

New York şehrideki Brooklyn'in 39th Street Pier bölgesinde yer alan Sunset Park adlı otoparkta park halinde olan TIR'ların uzun süreli bir çözüm olduğu belirtilirken uygulanan yöntemle aynı zamanda cenazecilerin de işlerinin kolaylaştırılması amaçlanıyor.



Belediye Başkanlığı sözcüsü, çoğu TIR'ın boş olduğunu ancak boş TIR'larda tutulan tüm cesetlerin yalnızca Corona Virüsten ölenlere ait olmayacağını da sözlerine ekledi.