Darbeci Hafter'in kıyafeti BM'yi aratmadı! Üzerindekiler ABD ve Avrupa malı çıktı...

Meşru hükümete karşı darbe girişimini sürdüren Hafter'in kıyafeti, Birleşmiş Milletler'i aratmadı. Darbeci Hafter'in üzerindeki kıyafet ve aksesuarlar ABD ve Avrupa malı çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2020 Güncelleme 23 Ocak 2020, 08:00
Darbeci Hafter’in kıyafeti BM’yi aratmadı! Üzerindekiler ABD ve Avrupa malı çıktı...

İÇİNDEKİLER

Darbeci General Hafter'in kıyafeti, Birleşmiş Milletler'i aratmadı. Hafter'in üzerindeki kıyafet ve aksesuarlar ABD ve Avrupa malı çıktı.




GÖMLEK: Amerikan Guess 500 dolar

TAKIM ELBİSE: İtalyan Zegna 8 bin dolar

SAAT: İsviçreli Tissot 11 bin dolar

GÖZLÜK: Fransız Dior 2 bin dolar



BARIŞ İSTEMİYOR

Libya'da meşru hükümete karşı darbe girişimini sürdüren Hafter, barıştan kaçtı. Ateşkesi umursamadı. Trablus'ta Mitiga Havalimanı'na Grad füzeleri yağdırdı.
Libya'nın
doğusundaki gayrimeşru silahlı güçler, başkent Trablus'ta farklı cephelerde havan atışlarıyla ateşkesi ihlal etti. Moskova ve Berlin'de anlaşmalara imza atmadan kaçan Hafter, savaştan yana olduğunu bir kez daha gösterdi. Hafter'e bağlı güçler, dün Trablus'un dünyaya açılan kapısı Mitiga Havalimanı'nı Grad füzeleriyle vurdu. Rus yapımı 6 Grad füzesi isabet eden havalimanında büyük hasar meydana geldi. Uçuşlar iptal edildi.

UÇAKLARI VURURUZ
Hafter'e bağlı güçler, başkent Trablus ve çevresini "uçuşa yasak bölge" ilan ettiklerini açıklayarak, bölgeye yaklaşan sivil uçakları vurma tehdidinde bulundu.