Yeni Zelanda'da 50 kişiyi katleden terörist Tarrant, Tokat Kalesi'ne gitmiş

İslamofobik terörist Brenton Tarrant’ın, Türk düşmanı Kazıklı Voyvoda’nın (Drakula) esir tutulduğu Tokat Kalesi’ni ziyaret ettiği belirlendi. İkiyüzlü Batı medyası ise caniye ‘Terörist’ diyen Yeni Zelanda Başbakanı’nı sansürledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2019 Güncelleme 20 Mart 2019, 08:00
Yeni Zelanda’da 50 kişiyi katleden terörist Tarrant, Tokat Kalesi’ne gitmiş

İÇİNDEKİLER

Yeni Zelanda'da 50 Müslüman'ı şehit eden Brenton Tarrant (28) kelepçelendi. İslamofobik teröristin 17-20 Mart 2016 ve 13 Eylül-25 Ekim 2016 tarihlerinde Türkiye'de 47 gün kaldığı belirlendi. Tarrant'ın İstanbul, Tokat, Ağrı, Mersin, İzmir, Sivas, Konya ve Ankara'ya gittiği kaydedildi. Teröristin Türk düşmanı Kazıklı Voyvoda'nın (Drakula) Fatih Sultan Mehmed'ın emri ile 4 yıl esir tutulduğu Tokat Kalesi'ni de ziyaret ettiği belirlendi.



İYİCE BATIYORLAR
Yeni Zelanda'daki terör saldırısının ardından ilk Federal Meclis oturumu, Kur'an-ı Kerim okunarak açıldı. Başbakan Jacinda Ardern, terör kurbanları için Meclis'te yaptığı konuşmaya "Esselamu aleyküm" diyerek başladı. Ardern teröristin adını asla anmayacağını açıkladı. "O bir terörist. Hakkında konuştuğumda isimsiz olacak" açıklamasını yaptı. Caniye 'Terörist' diyemeyen Batı medyası ise Ardern'in 'Terörist' ifadesini 'Saldırgan' diye değiştirerek ikiyüzlüğünü bir kez daha kanıtladı.



Jacinda Ardem



Voyvoda III. Vlad Tepeş, Drakula ya da Kazıklı Voyvoda, Eflak beyliğinin voyvodası idi. Düşmanlarını kazıklara çakarak öldürmesiyle tarihe geçti.