Donald Trump emir verdi! Kızı Ivanka Trump ve damadı Jarod Kushner’e konuşma yasağı...

Donald Trump’ı hedef alan federal soruşturma damadı Kushner’in annesine sıçrayınca Donald Trump emir verdi. Kızı Ivanka ve Jarod Kushner’e konuşma yasağı getirdi. Ivanka ve Jarod’un serveti ise 1.1 milyar doları geçti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2019 Güncelleme 06 Ocak 2019, 09:09
Donald Trump emir verdi! Kızı Ivanka Trump ve damadı Jarod Kushner’e konuşma yasağı...

İÇİNDEKİLER



ABD
Başkanı Donald Trump'ın kızı babasının danışmanlığını yaparken ticaret hayatında hız kesmedi. Babasının politikaları gereği Çin'deki imalatlarına kısıtlama getiren birçok hazır giyim mağazasını kapatan Ivanka yine de eşi Jarod Kushner ile yaptığı işlerle servetini genişletti. Özellikle babasının izinden giderek emlak yatırımlarını artıran Ivanka Trump böylelikle servetini 1.1 milyar dolara yükseltti.




Ivanka'nın serveti daha önce 1 milyar doların üzerine çıkmamıştı. Bu arada son dönemde gerek Jarod Kushner gerekse Kushner'in annesi üzerinde yürütülen Donald Trump soruşturmaları nedeniyle babasının kızına ve damadına konuşma yasağı getirdiği öğrenildi.



Sık sık basının karşısına çıkan Ivanka'nın 14 gündür hiçbir demeç vermemesi ve kocasının da kameralardan uzak kalması bu iddiaları güçlendirdi.



30 DOLAR
ABD Başkanı Donald Trump'ın 2018'deki açıklamalarının toplam 5,611 yanlış ve yanıltıcı bilgi içerdiği ortaya çıktı. Verilere göre Trump günde ortalama 15 yanlış bilgi verdi. Trump'ın çelişkili ifadeler kullandığını vurgulamak isteyen tasarımcı Sam Morrison, ABD başkanının kafa karıştırıcı tweet'lerinin yer aldığı terlikler hazırladı. Terlikler 30 dolardan satışa çıktı.