Facebook'ta bomba paniği! Bina boşaltıldı

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım ağlarının başında gelen Facebook’un Menlo Park'ta bulunan kampüsünde, Instagram’ı ve Facebook çalışanlarını barındıran bir bina, bildirilen bomba tehdidi sonrasında Salı gecesi tahliye edildi.

Giriş Tarihi 11 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 12 Aralık 2018, 09:21
Facebook’ta bomba paniği! Bina boşaltıldı

İÇİNDEKİLER

Facebook'un ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Menlo Park merkez kampüsündeki binalardan biri için bomba ihbarı yapıldı. İhbar sebebiyle kampüsteki tüm binalar boşaltıldı.

Facebook'un merkezi Menlo Park kampüsünde, Instagram ve Facebook çalışanlarının olduğu iki binaya, yapılan bomba tehdidi sonrasında gecesi saatlerde güvenli bir şekilde tahliye edildiği açıklandı.

Menlo Park Polis Merkezinden Nicole Acker yaptığı açıklamada, Facebook merkezindeki binaların bomba tehdidi nedeniyle güvenli bir şekilde tahliye edildiğini açıkladı.

Acker, Menlo Park'taki Instagram ve Facebook çalışanlarının bulunduğu Facebook merkezine yapılan bomba tehdidine karşı gerekli önlemleri alarak kampüsteki birkaç binanın tahliye edildiğini ve araştırmaların devam ettiğini belirterek, herkesin güvende olduğunu söyledi.