Son dakika: Başkan Erdoğan'dan üst düzey görüşmeler

BM 73. Genel Kurulu Görüşmeleri için ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi, Avusturyalı mevkidaşı Alexander Van der Bellen ve Ukraynalı mevkidaşı Petro Poroşenko ile görüştü.

Giriş Tarihi 26 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 27 Eylül 2018, 04:48
Son dakika: Başkan Erdoğan’dan üst düzey görüşmeler

İÇİNDEKİLER



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbasile bir araya geldi.

Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmeleri için ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Görüşmede Erdoğan'a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı Peninsula Otel'de yapılan görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

ERDOĞAN-HAŞİM THAÇİ GÖRÜŞMESİ
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak için bulunduğu New York'ta, Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile görüştü.

Görüşmede, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da hazır bulundu.



ERDOĞAN - POROŞENKO GÖRÜŞMESİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukraynalı mevkidaşı Petro Poroşenko ile görüştü.

Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmeleri için ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko ile bir araya geldi.

Erdoğan, doğum günü dolayısıyla Poroşenko'ya el yapımı bir vazo hediye etti.

Görüşme basına kapalı gerçekleşti.



ERDOĞAN - VAN DER BELLEN GÖRÜŞMESİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avusturyalı mevkidaşı Alexander Van der Bellen ile New York'ta bir araya geldi.

Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmeleri için ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı Peninsula Otel'de yapılan görüşme basına kapalı gerçekleşti.