Sniper korkusu!

Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğün güzergahında bir keskin nişancı saldırısının olabileceği iddia edildi... MI6’nın bu konuda bazı duyumlar aldığı ve önlem için 3 bin 200 polisin görev yapacağı açıklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2018 Güncelleme 08 Mayıs 2018, 01:55
Sniper korkusu!

İÇİNDEKİLER

Kraliyet ailesinin en gözde bekarı olan Prens Harry'nin düğünü sadece İngiltere'de değil dünyanın birçok ülkesinde merakla bekleniyor. 19 Mayıs'taki düğün için hazırlıklar büyük bir hızla sürerken, İngiliz İstihbarat Servisi MI6'nın bir raporu, büyük paniğe neden oldu... Düğün için Windsor sokaklarından geçecek olan Prens Harry ve nişanlısı Meghan Markle'a, sniper (keskin nişancı) saldırısı gerçekleşebileceğini bir rapor haline getiren MI6, çalışmalarını bu bölge için yoğunlaştırdı. 2 bin polisin görev yapacağı güzergah için ilave bin 200 polis daha görevlendirilecek. Özellikle Windsor High Street'te büyük bir endişenin hakim olacağı ve her evde birer polisin görevlendirileceği belirtildi. 19 Mayıs Saat 13: 00'dan itibaren Castle Hill, High Street, Sac Sokağı, Kings Yolu, Albert Yolu, Long Yolu ve sonunda Windsor Castle'a ulaşacak olan çifte bir suikast planının olduğu ve keskin nişancının kimliğinin de belirlendiği iddialar arasında. Scotland Yard'da kraliyet korumasının eski başkanı Dai Davies, "Koruma açısından Windsor High Street'in kullanılması endişe verici. Bir güvenlik problemi yaşanırsa, önlem alınamaz" dedi. 25 dakikadan kısa sürmesi planlanan yol boyunca, halkın çifte yakınlaşmasının da kesinlikle engelleneceği açıklandı.


SAKIN EVLENME

19 Mayıs'ta dünyaevine girmeye hazırlanan Prens Harry ve Meghan Markle'ın ilişkisinde sorunlar yaşadığı iddia edildi. Meghan Markle'ın üvey erkek kardeşi Thomas Markle Junior, Prens Harry'e bir mektup gönderirken, evliliğinin kraliyet tarihindeki en büyük hata olacağını söyledi. Hatta bu evliliğin engellenmesi için bir dizi adımda bulunduğu belirtildi.