Anormal doğum

Kate’in 3. kez anne olacağı belirtildi. İngiliz Kraliyet Ailesi sevindi. Geleneklere göre 3. doğum Buckingham Sarayı’nda gerçekleşmeliydi. Ancak Düşes korkunca saraydaki bir oda hastaneye çevrildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2017 Güncelleme 26 Eylül 2017, 01:59
Anormal doğum

İÇİNDEKİLER

İngiliz Kraliyet Ailesi, bebek haberiyle sevindi. Prens William ile eşi Kate Middleton'ın 3'üncü evlatlarını beklediği kaydedildi. Herkes doğumu merak ederken, Kraliyet Ailesi'nden ilginç bir hamle geldi. Şimdiden hem bebeğin cinsiyeti hem de Düşes'in doğum şekli, bahislerin ilk maddesiydi. Çok bilinmeyenli annelik süreci devam ederken, bu kez gündem hastane masrafına kilitlendi.



KRALİÇE'Yİ KIZDIRDILAR
Kraliyet geleneklerine göre 3. bebeğin doğumunun Buckingham Sarayı'nda yapılması gerekmekteydi. Ancak Kate Middleton, bunu kabul etmedi. Hastanede doğum yapmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Kraliyet Ailesi harekete geçti. St. Mary Hastanesi'ndeki doğum kliniğinin aynısının Buckingham Sarayı'ndaki bir odaya uygulandığı belirtildi. Saraydaki doğum odasının maliyetinin ise 12 milyon sterlin yani 57 milyon 172 bin TL olduğu kaydedildi. Doğum ekipmanları kadar Düşes'in doktorları da özel bir ekipten seçildi. Tüm bunlar devam ederken, Kate'in son derece zor bir hamilelik süreci geçirdiği belirtildi. Erken doğum riski olduğunu öğrenildi. Uzmanlar, Düşes'ten uzun süreli seyahatlere katılmamasını istedi. Hatta yatak istirahati önerdi. Öte yandan bebek yüzünden Kraliyet Ailesi'nin birbirine girdiği kaydedildi. Çünkü doğum haberinin ilk olarak Kraliçe Elizabeth'e verilmesi gerekmekteydi. Ancak Prens William ve eşi bu kuralı ihlal etti. Bu yüzden çiftin hem Kraliçe'den hem de Prens Charles'tan büyük tepki aldığı belirtildi.