Yanlış model

ABD’de devlet ve moda işleri birbirine karıştı. Vanity Fair dergisi yılın en iyi giyinenlerini seçti. Dünyada ne giydiği en çok merak edilen kadın olan Melania Trump listede yer almadı. Ancak giyimiyle hiç haber olmayan Michelle Obama listeye alındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2017 Güncelleme 10 Eylül 2017, 02:15
Yanlış model

İÇİNDEKİLER

ABD'de başkan adaylığı gündeme geldiği ilk günden beri medyanın hedefi olan Trump ailesi, bu kez de siyasi bakımdan değil moda açısından gündeme getirildi. Dünyaca ünlü moda ve siyaset dergisi Vanity Fair, 2017 yılının en iyi giyinenlerini açıkladı. Büyük prestij taşıyan listeye giremeyenlerin ilk sırasında ise ABD First Lady'si Melania Trump yer aldı. Basının karşısına her çıktığında göz alıcı kıyafetleriyle tüm dünyanın gündemine oturan ve ne giydiği en çok merak edilen isim olan Melania'nın bu listede yer almaması tamamen politik olarak değerlendirildi. Listede giyimiyle hiç ön plana çıkmayan Michelle ve Barack Obama çiftinin olması ise tamamen siyasi mesaj olarak görüldü.



KRALİÇELER LİSTEYE GİRDİ
Genelde moda dünyasının isimleri, şarkıcılar ve Hollywood yıldızlarının yer aldığı listede; politikaya yakın olarak İspanya Kraliçesi Letizia, İngiltere'den Lady Amelia Windsor, Hollanda Kralı Willem ile Kraliçe Maxima yer aldı. Fransa Başbakanı Emmanuel Macron ile eşi Brigitte de listede kendilerine yer buldu. Özellikle Obama çifti ile Hollanda Kralı Willem ve Kraliçe Maxima'nın yer aldığı listede her bir kıyafeti ayrı bir haber konusu olan Melania Trump'ın yokluğu skandal olarak değerlendirildi. Ayrıca son dönemde tuhaf kıyafetler giymeyi alışkanlık haline getiren şarkıcı Rihanna'nın da listede olması dikkatleri çekti.


Son dönemde kıyafetleri tartışılan Rihanna'nın listeye girmesi görenleri şaşırttı.



İspanya Kraliçesi Letizia listenin hakkını verdi