NSU yani

Almanya’da son 10 ayda biri kadın 4 Türk’ün öldürülmesi, bir genç kızın da kaçırılması üzerine gurbetçiler arasında panik başladı. Bu faili meçhul cinayetlerin, NSU bağlantılı infazlar olduğu iddiası ortaya atıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2017 Güncelleme 27 Temmuz 2017, 01:59
NSU yani

İÇİNDEKİLER

Almanya'da gurbetçilerimize yönelik saldırılar, son aylarda tırmanışa geçti. 2000-2007 arası 8 Türk'ü katleden Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütü infazlarının benzeri, yeniden yaşanmaya başladı. Bu yüzden Türkler paniğe kapıldı. 10 ay içinde biri işkadını 4 Türk katledildi. Bir süre önce de genç bir kız kaçırıldı. Korku yaratan saldırılardan ilki, Giessen Şehri'nde yaşandı. Hells Angels (Cehennem Melekleri) adlı Türk motosiklet çetesinin lideri Aygün Mucuk 7 Ekim 20016'da infaz edildi. Mucuk'un defalarca kurşunlandığı belirlendi. Ama suikastçılar, izlerini kaybettirdi.İkinci saldırı, fidye görünümlü çete adı altında gerçekleştirildi. Ludwigshafen'de iş yerleri olan işadamı İsmail Torun'un cesedi 6 Ocak 2017'de ormanlık alanda bulundu. Samsunlu Torun'un katilleri ele geçti ama neden öldürüldüğüne yönelik sır hala çözülemedi. Duisburg'da yaşanan iş kadını cinayeti de akıllara birçok soru işareti getirdi.


CEYLAN BERBEGİL KAÇIRILDI
Hessen Eyaleti'nde 18 Temmuz günü ortadan kaybolan 16 yaşındaki genç kızın kaçırıldığı iddia edildi.

DERİN İNFAZ!
'Vivo' adlı kafeyi işleten Birgül Düven'in, 6 Mayıs 2017'de işyerinde kafasına sıkılan iki kurşunla infaz edilmesi kafaları karıştırdı. 23 Haziran 2017'de kaçırılan Türk boksör Tunahan Keser'in katledilmesi, şüpheleri iyice derileştirdi. Hessen'de 18 Temmuz'da kaçırılan Ceylan Berbegil'den (16) hala haber alınamaması, korku ve paniği iyice artırdı. Cinayetlerin faili meçhul kalması, Alman Gizli Servisi BND'nin kullandığı ırkçı NSU'nun infazlarını akla getirdi. Almanya'daki bazı isimler, "Bu saldırılar, NSU'nun hortladığı kuşkusunu doğurdu. Haraç vermeyen, istenileni yapmayan Türkler, NSU'ya sızan bazı Türk kökenli yasadışı örgütler tarafından da öldürülmüş olabilir" yorumunu yaptılar.


BAŞARILI BİR İŞ KADINIYDI
İşkadını Birgül Düven, işlettiği kafede kafasına sıkılan iki kurşunla infaz edildi. Katiller, geride hiçbir iz bırakmadı.


Aygün Mucuk, kafasından kurşunlandı.


İşadamı İsmail Torun'un infazı büyük panik yarattı.


Mevlüt YÜKSEL