C'hanna'var

Kanlı terör örgütü PKK ile Suriye’deki uzantısı PYD/YPG tükendi. Kanadalı eski manken, yeni terörist Hanna Bohman devreye girdi! Avrupa’ya gidip eleman toplamak için KANpanya gerçekleştirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2017 Güncelleme 05 Mayıs 2017, 01:35
C’hanna’var

İÇİNDEKİLER

Kod adı Tiger Sun'dı... 46 yaşındaydı... Kanadalı'ydı... Bir zamanlar podyumların en ünlü isimleri arasındaydı. Ancak Hanna Bohman, işi gücü bırakıp soluğu terör örgütü PYD/YPG'nin yanında aldı. 2015 yılında terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan PYD/YPG saflarına katıldı. Keskin nişancı olarak görev yapmaya başladı. Ardından kanlı örgütün içindeki kadın militanları eğitime aldı. Son olarak terör yuvası Kobani'de teftiş yaptı! Ancak asıl görev yeri Avrupa'ydı. Terör örgütü hızla kan kaybetmeye başlayınca, Hanna sahneye çıktı. Avrupa'ya gidip kapı kapı dolaştı. Video görüntüleri ile hem PKK'ya hem de PYD/YPG'ye eleman toplamaya çalıştı. Özellikle Almanya'da çalmadık kapı bırakmadı. Kanadalı mankenin terör kampanyasına Avrupa'daki terör seviciler de büyük destek sağladı. Avrupa'daki PYD/YPG ve PKK dernekleri Bohman'ı bizzat ağırladı.

İNGİLİZ PASAPORTU VAR
Öte yandan İngiliz pasaportu olan Bohman, dünyaca ünlü birçok markanın defilesine çıktı. Sonra adı Kanada Güvenlik İstihbarat Servisi CSIS'le anıldı. Modelliği bırakmak zorunda kaldı. Ardından terör örgütüne katıldı. Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'la görüşmek için Kandil'e bile çıktı. Hatta PYD/ YPG'nin sözde kadın kuvvetleri olan YPJ'nin üst düzey komutanlarından biri oldu.


Terörist Hanna, Kobani sokaklarında cirit atarken böyle görüntülendi.


Kanadalı ithal terörist, örgüte eleman toplamak için kız çocuklarını kandırıyor.