Trump darbesi

ABD'de başkanlık yarışı şiddetlendi! İslam düşmanı Donald Trump, Virginia mitinginde protesto edildi. Emlak Kralı'nın korumaları, eylemcilere fazla yaklaştığı için Time muhabirini darp etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2016 Güncelleme 02 Mart 2016, 01:46
Trump darbesi

İÇİNDEKİLER

ABD'de Cumhuriyetçi başkan aday adaylarından Donald Trump'ın korumaları, bir gazeteciyi darp ederek skandala imza attı. Irkçı emlak milyarderi Trump, İslam düşmanı olarak hafızalara kazındı. Başkan seçilmesi halinde Müslümanlar'ı ABD'ye sokmayacağını açıkladı! Müslümanlar aleyhine yaptığı açıklamalarla tepki toplayan Donald Trump, Virginia eyaletindeki Radford Üniversitesi'nde protesto gösterisiyle karşılaştı. Salonun hınca hınç dolduğu toplantıda katılımcılar Trump'ı protesto edip aleyhine slogan atmaya başladı. Protesto eylemini görüntülemek isteyen Time dergisi foto muhabiri Christopher Morris ise eylemcilerin yanına yaklaştı. Trump'ın korumaları da eylemcilere fazla yaklaştığı gerekçesiyle Morris'i darp etmeye başladı. Morris, aniden kafasına inen yumruk darbeleriyle neye uğradığını şaşırdı. Korumalardan biri, muhabirin boğazını sıkıp yere fırlattı. Morris de kendisini korumaya çalıştı. Time muhabirinin dayak yediği anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bu olay üzerine miting alanından çıkarılan foto muhabiri Christopher Morris, Trump'tan ve korumalarından şikayetçi olacağını açıkladı.

Irkçı söylemleriyle dikkat çeken Donald Trump'ın korumaları, Time dergisi foto muhabiri Christopher Morris'i yere yatırıp darp etti.