Putin bombası

Eski KGB ajanı Karpichkov Mısır'da düşen ve 224 kişiye mezar olan Rus uçağıyla ilgili bomba açıklamalar yaptı: O uçağı Kremlin düşürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2015 Güncelleme 28 Aralık 2015, 00:59
Putin bombası

İÇİNDEKİLER

Türkiye, sınır ihlali yapan Rus uçağına dersini verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise ortamı gerdi. Diyalog çağrılarını reddeden Putin, Ortadoğu'da ise dengeleri değiştirdi! Rus savaş uçakları, terör örgütü DAEŞ'i vurma bahanesiyle Suriye'ye girdi. Ancak DAEŞ'i değil Türkmenler'i ve muhalifleri hedef seçti. Bölgede yaptığı operasyonlara DAEŞ kılıfı uyduran Rusya ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. 31 Ekim'de Mısır'da düşen ve 224 kişiye mezar olan Rus uçağıyla ilgili gözler Kremlin'e kilitlendi.

KREMLİN'İN KORKUNÇ PLANI
Eski bir KGB ajanı Boris Karpichkov, olayın arkasında, saldırıyı üstlenen DAEŞ'in değil, Kremlin'in olduğunu iddia etti. Karpichkov, Putin'in bu trajediye izin vermesinin sebebinin, Rusya'ya sempati kazandırmak hem de DAEŞ'le 'sözde savaşı' için destek görmek olduğunu belirtti. Karpichkov, Putin'in bunu Esed'e muhalif gruplara saldırmak için kılıf olarak kullandığını da sözlerini ekledi. Karpichkov'un iddialarına göre Rus askeri istihbarat teşkilatı GRU uçağa bombayı yerleştirdi. Böylece korkunç olayın ardından DAEŞ suçlanarak Rusya'nın bölgedeki askeri operasyonlarına onay alınacak ve Ortadoğu'yla silah ticareti desteklenecekti!

Mısır'ın Şarm El Şeyh kentinden 31 Ekim'de kalkan Rus hava yolu şirketi Metrojet'e ait yolcu uçağı, 23 dakika sonra düşmüş, 224 kişi can vermişti. Olayı DAEŞ üstlenmişti.