Aşkını satmadı

Juventus Başkanı Andrea Angelli ile eski manken Deniz Akalın'ın aşkı İtalya'yı sarstı. Devreye, trilyon dolarlara hükmeden Agnelli Ailesi girdi. İlişkiyi bitirmesi için Deniz'e birkaç milyon euro teklif etti. Ancak genç kadın aşktan vazgeçmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 13 Kasım 2015, 00:00
Aşkını satmadı

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en zengin ailelerinden Agnelli'nin üyesi Andrea Agnelli ile Türk manken Deniz Akalın'ın yasak aşkı İtalya'yı karıştırdı. Çiftin Toronto'da el ele ve öpüşürken çekilen fotoğrafları, ülke gündemine damgasını vurdu. Ancak bu skandal aşkın ardından daha büyük bir skandal yaşandı. Fiat'ın sahiplerinden olan ve trilyon dolarlara hükmeden Agnelli ailesi Haziran ayında Deniz Akalın'a bu aşkı bitirmesi için adeta servet teklif etti. Türk manken, birkaç milyon euro karşılığında Andrea Agnelli ile ilişkisine son vermesini isteyen ailenin teklifini elinin tersiyle itti. Aşkının satılık olmadığını söyledi. Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli, eşine ihanet eden ancak kendisini satmayan sevgilisine daha çok bağlandı. Bu gelişmenin ardından çift, birlikteliklerini gizleme gereği duymadı.

TARAFTARLAR DA ÖFKELİ!
Agnelli'nin 10 yıllık eşi Emma Winter, ihanetin ardından evi terk ederek 2 çocuğuyla birlikte Londra'ya yerleşti. Juventus'ta pazarlama müdürü olarak çalışan Deniz Akalın'ın kocası Francesco Calvo da, aldatıldığını öğrendikten sonra kulüpten 2 milyon euro tazminat alarak ayrıldı. 2 yaşında bir kız çocukları olan çift boşandı. Ülkeyi sarsan skandal aşka Juventus taraftarları da tepki gösterdi. Taraftarlar, sosyal medya üzerinden Angelli'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Juventus'un zirveden uzaklaşması ve Angelli'nin Akalın ile gönül eğlendirmesi taraftarları kızdırdı. Başkandan bir an önce takımı düzlüğe çıkarmasını isteyen taraftalar, "O kızı bırak başkan" çağrısı yaptı.

BOŞ KADIN DEĞİL !
Andrea Agnelli'yle olan beraberliğiyle dikkatleri üzerine çeken Deniz Akalın, Türkiye'de sırasıyla Notre Dame de Sion ve Üsküdar Amerikan Lisesi'ni bitirdi. Üniversite için yurt dışını tercih eden Akalın, önce Princeton Üniversitesi'nde sanat tarihi okudu, üzerine Bocconi Üniversitesi'nde master yaptı. Bir dönem manken olarak boy gösteren Deniz Akalın, daha sonra Londra'daki dünyaca ünlü müzayede evi Christie's'de de çalıştı. 32 yaşındaki Akalın, devamında Four Seasons Otelleri'nde görev yaptı.


Toronto sokaklarında görüntülenen çift, adeta herkese meydan okuyor gibiydi. Andrea Agnelli'nin mutlu ifadesi dikkatten kaçmadı.

KUZENİYLE ARASI AÇILDI
Otomotiv devi FIAT'ın kurucusu Agnelli ailesinin varislerinden John Elkann ile kuzeni Andrea Agnelli'nin arası, yasak aşk skandalı yüzünden açıldı. Elkann'ın, Deniz Akalın'ın kocası Francesco Calvo'ya kulüp kasasından 2 milyon euro ödeyen kuzenine, "Hatalarının bedelini, Juventus'un hissedarlarına ödetemezsin" dediği konuşuluyor,