Kiralık anne şefkati

Nina Keneally, anne şefkatini ticarete döktü. 63 yaşındaki kadın, ihtiyacı olana saati 40 dolardan şefkat göstermeye başladı Randevu listesi dolup taştı. Gelen talebe kendisi bile şaşırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2015 Güncelleme 12 Kasım 2015, 00:12
Kiralık anne şefkati

İÇİNDEKİLER

Hangi yaşta olursa olsun herkes anne şefkatine ihtiyaç duyar. Hiçbir şey bu şefkatin yerini tutamaz. Ancak ABD'de yaşayan Nina Keneally adlı kadın bu ihtiyacı paraya çevirmeyi başardı. 63 yaşındaki Keneally, saati 40 dolardan isteyene şefkat göstermeye başladı. New York'lular kiralık anneyi sevdi. Keneally, para karşılığı dertleri dinleyip, çorba pişirerek cebini doldurmaya başladı.

'YETERLİ DENEYİMİM VAR'
2 yıl önce Brooklyn'in Bushwick Mahallesi'ne taşınan Nina Keneally, ünlü ve gözde semtte yaşayan gençlerin sık sık kendisine akıl sormasıyla bu işe başladığını söyledi. 27 ve 30 yaşında iki oğlunun olduğunu belirten yaşlı kadın, gereken annelik deneyimine sahip olduğunu ifade etti. Kiralık annelik işinin geliştiğini, 3 haftalık randevularının dolu olduğunu anlatan Keneally, "Burada bir ihtiyaç vardı. Ben de onu değerlendirdim.
Çok mutluyum"
diye konuştu.

RANDEVU İNTERNETTEN
Nina Keneally'nin kiralık anneliğinden yararlanmak isteyenler internetten temas kuruyor. E-posta ile yazışarak randevulaşıyor. Keneally, isteyenin dertlerini dinliyor, akıl veriyor, aşk hayatında yol gösteriyor. Adeta terapi yaparak kişileri rahatlatıyor.