İhaneti affetmedi

Tenis dünyasının ünlü ismi Rus Maria Sharapova, sevgilisi Dimitrov'un ihanetini affetmedi. Sharapova, kendisini Nikoleta Lozanova ile aldatan sevgilisine kapıyı gösterdi, hediye ettiği Porsche'u da geri aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2015 Güncelleme 26 Temmuz 2015, 01:49
İhaneti affetmedi

İÇİNDEKİLER

Resmi olarak, 2013 Mayıs ayından bu yana birlikte olan Rus tenisçi Maria Sharapova ile Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov'un ilişkileri bitti. Bulgar basınına konuşan 24 yaşındaki Dimitrov, "Yollarımızı ayırdık. Bu zamana kadar harika zaman geçirdik. Maria'ya geri kalan yaşamında ve tenis kariyerinde mutluluklar ve başarılar dilerim. Şimdi tamamen oyunuma odaklanacağım" dedi. Ancak ayrılığın, ihanet sonucunda gerçekleştiği ortaya çıktı. İddialara göre Dimitrov, Bulgar futbolcu Valeri Bojinov'un top model eşi Nikoleta Lozanova'yla Wimbledon sırasında yakınlaştı.

İSTANBUL'DA BÜYÜK KAVGA
Turnuva sonunda da bir otelde sabahladı. Bunu öğrenince çılgına dönen Sharapova, telefon açtığı Dimitrov'a hakaretler yağdırdı. Sharapova'nın ayrılığın ardından Dimitrov'a hediye ettiği Porsche'u geri istediği ve aldığı ifade edildi. Dimitrov'un ilişki konusunda güvenilmez olduğunu belirten tenis dünyasının birçok ismi, geçmişi örnek gösterdi. Dimitrov'un başta Serena Williams olmak üzere son 7 yılda birçok tenisçiyle kısa süreli aşk yaşadığına dikkat çekildi. Çiftin bazı sponsorlarla yaptıkları anlaşmaların da ayrılık nedeniyle sona erdiği belirtildi. Maria Sharapova daha önce ünlü basketbolcu Sasha Vujacic'le nişanlanmış ancak İstanbul'daki şiddetli bir kavga sonunda yüzüğü atmıştı.