Pilotlara nazar değdi

Formula'nın efsanevi pilotu Michael Schumacher'in geçirdiği kazanın ardından dün de Fernando Alonso yaralandı. Genç pilot 240 kilometre hızla giderken bariyerlere çarptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2015 Güncelleme 23 Şubat 2015, 00:16
Pilotlara nazar değdi

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en ünlü spor organizasyonlarından Formula'nın üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Geçen yıl Alpler'de tatil yaparken kayak sırasında başını kayaya çarparak bitkisel hayata giren efsanevi pilot Michael Schumacher'in ardından bir kaza haberi de dün İspanya'dan geldi. İspanya'daki Formula 1 sezon öncesi test sürüşlerinin son gününde kaza yapan McLaren Honda pilotu Fernando Alonso hastaneye kaldırıldı. Formula 1'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Alonso, Barselona'da gerçekleştirilen sezon öncesi test yarışlarının 4. gününde "ciddi" bir kaza geçirdi. Pistin 3 ve 4 numaralı virajları arasında aracıyla yaklaşık 240 kilometre hızla giderken bariyerlere çarpan Alonso, bir süre sağlık merkezinde tedavi edildikten sonra ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi.

'İYİ' DİYORLAR AMA...
McLaren Honda takımının sosyal medya aracılığıyla paylaştığı mesajda, önlem amaçlı olarak hastaneye kaldırılan Alonso'nun bilincinin açık ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Ancak, genç pilotun kaza sonrasında hastaneye kaldırılırken alınan geniş güvenlik önlemleri akıllara farklı sorular getirdi.