Tanıyordük!

York Dükü Andrew'in seks kölesi yaptığı Roberts, birlikte olurken onun kim olduğunu bildiklerini anlattı. Böylelikle köşeye sıkışan Prens'in, ABD'deki mahkemeye çıkarılması için dosya hazırlandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2015 Güncelleme 23 Ocak 2015, 02:10
Tanıyordük!

İÇİNDEKİLER

İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew'in, adım adım tanıklığa doğru gittiği ortaya çıktı. Kraliyet Ailesi'nin iki kez bu iddiaları yalanlamasına rağmen Prens hakkında suç duyurusunda bulunan 31 yaşındaki ABD'li Virginia Roberts'in avukatı, Florida'daki mahkemeye yeni bir delil sundu. Buna göre Roberts, mahkeme heyetine ilk kez kendi ağzından, o dönem Prens Andrew'in kim olduğunu bildiğini söyledi. Ayrıca davacının avukatları "suçsuz olduğuna dair yemin etmesini" istedikleri bir mektubu Prens Andrew'e gönderdiklerini ancak bir cevap alamadıklarını aktardı. Böylece Andrew'in her an mahkemeye çağrılacağı belirtildi.

CLINTON'A SUÇLAMA
Küçük kızlarla özel adasında birlikte olmaktan yargılanan Jeffrey Epstein'le ABD eski Başkanı Bill Clinton'un da 1999-2002 döneminde iyi arkadaş olduğu iddia edildi. Adada Clinton'un da kızlarla birlikte olduğu belirtildi. Ancak Andrew'in 17 yaşında seks kölesi yaptığı Virginia Roberts, kendisinin Clinton ile birlikte olmadığını söyledi. Clinton'un başka kızlarla aşk yaşayıp yaşamadığını da bilmediğini anlattı.