Rövanş

Gurbetçi Sabiha, yakın arkadaşı Silvia'nın kocası Rafael Van Der Vaart'ı kaptı. Eski eş, Türk kızına sert çıktı: Beni çileden çıkarmak için her şeyi yapıyor. Bir de taklit ediyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2014 Güncelleme 07 Nisan 2014, 00:40
Rövanş

İÇİNDEKİLER

Seksi, güzel ve alımlıydı. Hamburglu ünlü futbolcu Rafael Van Der Vaart'ı (31) kaptı. Ancak Türk kızı Sabiha Engizek'in (36) bu aşkı, Van Der Vaart'ın eski eşini çok kızdırdı. Çünkü Sabiha, Van Der Vaart'ın eski eşi Silvia, Meis'in (35) en yakın arkadaşıydı. İşte Silvia, kocasını elinden alan yakın arkadaşı Sabiha'ya sert çıktı. Şimdiye kadar sustuğunu söyleyen Silvia, "Sabiha beni çileden çıkartmak için her şeyi yapıyor" dedi. Ardından da şöyle devam etti: "Sabiha, Rafael ile ortak çocuğumuz Damian'ın eğitimine bile karışıyor. En sevdiğim restorana gidip el ele göz göze yemek yiyorlar. Bir de beni bire bir kopya ediyor." Silvia, Türk kızını hedef alırken Sabiha'dan da geleceğe dair açıklamalar geldi.

YENİDEN ÇOCUK İSTİYOR
Futbolcu sevgilisinden hamile kalan ve bebeğini 5 aylıkken düşüren Sabiha, "Bir an önce yeniden hamile kalmak istiyorum" diye konuştu. Bu arada Sabiha, Almanya'da dünyaya geldi. Hamburg takımının defans oyuncularından Khalid Boulahrouz ile tanıştı. Bu ilişkiden iki çocuğu oldu. Seksi güzel daha sonra Khalid'den ayrıldı. Gönlünü Khalid'in takım arkadaşı Rafael Van Der Vaart'a kaptırdı.

AİLESİYLE GÖRÜŞMÜYOR
Kahramanmaraşlı Sabiha'nın hayatı acıyla saklı... Zira Sabiha, 23 yıldır ailesiyle görüşmüyor. Ancak Maraş'ta yaşayan anne ve babası, kızlarına kavuşmak için ona düğün yapacaklarını bile söylüyor.

TANIDIK SKANDAL
Sabiha-Rafael-Silvia üçgeninde yaşanan aşk, akıllara tanıdık bir magazin olayını getirdi. Zira bu ilişki, Berkay-Caner ve Asena skandalından farklı değildi.