En kral poz

İngiltere Kraliyet Tahtı'nın 3. sıradaki varisi, dün akşam saraya giriş yaptı. Prens William, müstakbel kral için "Ne mutlu ki annesi Kate'e benziyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2013 Güncelleme 24 Temmuz 2013, 05:10
En kral poz

İÇİNDEKİLER

İngiltere Kraliyet Tahtı'nın ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ile eşi Kate, önceki gün dünyaya gelen erkek çocuklarıyla hastaneden ayrıldı. Kate, kucağında müstakbel kralla kameralara gülümseyerek poz verdi. Bebeği kucağına alan William, çocuk sahibi olmanın çok duygusal ve özel bir an olduğunu belirtti. William, "Kime benziyor?" sorusuna, "Ne mutlu ki annesi Kate'e benziyor" cevabını verdi. William, ismine henüz karar vermedikleri bebeğin kendisinden daha çok saçı olduğunu söyledi. Buna gazeteciler güldü. Çift, daha sonra hastanenin önünde bekleyen kraliyet arabasına bindi. Direksiyona oturan Prens William, resmi konutları Kensington Sarayı'na geçti.

BEBEK PARTİSİ
Müstakbel kral için önceki geceden itibaren kutlamalar yapıldı. Eğlenceler İngiltere'yle sınırlı kalmadı. ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika ve Monaco'da da sabahlara kadar süren organizasyonlar tertip edildi. Kutlamalara katılanlar, "İyi ki doğdun yakışıklı Prens" şeklinde şarkılar söyledi. Doğumla ilgili 500 milyondan fazla tweet paylaşıldı.

YENGEÇ BURCU
22 Temmuz'da doğduğu için babası Prens William ve Büyükannesi Prenses Diana gibi Yengeç burcu olan geleceğin Kralını nasıl bir hayat beklediği de tartışılan konulardan biri oldu. Yükseleni de Yengeç olan prensin tam dolunayda doğduğu için cazibeli bir yaşama sahip olacağı iddia edildi. Bu arada bebeğin yüzü de, bilgisayar ortamında şekillendirildi.



* İngiltere' nin ünlü tabloid gazetesi The Sun, Prens William ve Prenses Kate'in bebeğini onurlandırmak için 'The Son' adıyla çıktı. Gazete, "Daha mutlu olamazdık" başlığı attı. Kapağına Kraliyet armalı doğum duyurusunun bulunduğu ilanı çeken gazete, "Ulusumuzun gelecek Kralı içİn kutlamalar başlasın!" spotunu kullandı.