Sahibinden lüks malikane

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi, Bunga Bunga partilerini düzenlediği Sardunya'daki malikanesini satışa çıkardı. Bir Dubai Şeyhi, Villa Certosa adlı bu eşsiz yapı için 460 milyon euro ödemeye hazır...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2012 Güncelleme 02 Ekim 2012, 21:55
Sahibinden lüks malikane

İÇİNDEKİLER

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi, Sardunya Adası'ndaki rezidansı Villa Certosa'yı satışa çıkardı... 200 dönüm arazi üzerine kurulu 42 odalı bu eşsiz yapıya sahip olmak isteyen 460 milyon euro ödemek zorunda. Yeraltında yemek-toplantı ve dinlenme amaçlı mekanlar inşa ettirildiği; mason sembolleri ile dekore edilen lüks mekanda yuvarlak bir masa, yatak, ağız şeklinde bir divan, su masajı için havuz ve dj kabininin olduğu Villa Certosa'ya ilk talip Dubai'den geldi.

EN PAHALI EV
Adı açıklanmayan bir Dubai Şeyhi, malikanede bazı değişikliklere izin verilmesi halinde malikaneye talip olduğunu Silvio Berlusconi'ye bildirdi. Bunga Bunga partilerinin verildiği Villa Certosa, satılması halinde dünyanın en pahalı evi olarak tarihe geçecek..

LİDERLERİ AĞIRLADI
Silvio Berlusconi,
partilerle ünlü olan Villa Certosa'da dünyanın en önemli liderlerini ağırladı. İşte o liste: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İngiltere eski Başbakanı Tony Blair, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Hollanda Kraliçesi Beatrix. Özel konukları için özel davetler veren Berlusconi'nin Como Gölü'nde daha büyük bir malikane yaptırmak için Villa Certosa'yı satışa çıkardığı iddia edildi.

450 MİLYON TL İLE NE YAPILIR?
1000 adet Ferrari Spider
1 milyon 800 bin adet Cumhuriyet altını
750 adet residans (Maslak)
100 adet süper lüks yat
Günlük faizi 250 bin TL