Çılgın Türkler

Zengin işadamı Cecil Chao, 'Kızımla evlenene 65 milyon dolar veririm' teklifi, damat adaylarını harekete geçirdi. Özellikle Türkler, mail yağdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2012 Güncelleme 29 Eylül 2012, 00:00
Çılgın Türkler

İÇİNDEKİLER

Hong Kong'un en zengin işadamı Cecil Chao'nun, "Kızımla evlenecek gence 65 milyon dolar vereceğim" açıklamasıyla bir anda ünlü olan ailenin çılgın kızı Gigi Chao, ilginç açıklamalar yaptı. Gigi, "Babamın davranışı tuhaf. 1 saat gibi bir sürede 2 bin civarında evlilik teklifi aldım. Maillerle ilgilenmesi için bir gönüllü arıyorum. Baba bu kez beni ciddiye al ve ailen için teklifi iptal et" dedi. Baba ise, teklifinde ısrarlı: Dün 100 genç benimle görüşmek istedi. Ben de, görüşecekleri kişinin ben değil, kızım Gigi olduğunu söyledim. Umarım, 65 milyon doları verecek biri bulurum." İşte Türkler'in twitter ve Facebook'tan yaptığı evlilik teklifleri:

Yusuf Yeniay: Gigi ile evlenmek istiyorum. 65 milyon dolar önemli değil. Mutlu bir yuvadan gerisi yalan.

Özkan Kara: Her bekarlığın bir sonu var. Artık evlilik zamanı. Gigi'ye 200 bin dolarlık bir yüzük aldım.

Kazım Güney: Teklifimi açık açık belirttim. Best Model organizasyonunda ilk 20'ye giren biri olarak şansımın bir hayli yüksek olduğunu biliyorum.

Erdem Boyacızade: Adresine İstanbul uçak biletini gönderdim. 30 Eylül'de havalimanındayım.

Selim Saygılı: Gigi, babana attığım maile yanıt aldım. Bana bir akşam yemeği fırsatı verirsen hiçbir şey kaybetmezsin. Aksine kazanımların çok olur.

Cengiz Genç: Hong Kongİstanbul evliliği olacak. 3 yıl Hong Kong'un kuzeyinde yaşadım. Sana İstanbul'u, eşsiz Boğaz'ı teklif ediyorum. Yalı dairemin manzarasını, sana gönderdim.

Cemal Kaya: 7 yıl önce sadece 2 bin dolarla Amerika'ya gittim. Bugün 50 milyon dolarlık bir holdingin sahibiyim. Gigi, seninle tanışmak mutlu bir evliliğin ilk adımı olacak.

Halit Türksoy: Türkiye'nin en büyük 3 şirketinden birinde çalışıyorum. Bu büyük firmada, şoförlük yapıyorum. Maaşım bin 400 TL+sigorta ve geçim indirimim var. Seninle evlenerek sınıf atlamak en büyük hayalim. Paradan daha önemli bir gerçek var. O da dürüstlük. Ben de sana her konuda dürüst davranıyorum.

* * *
GİGİ'YE ULAŞIN
Pilot diploması da olan Gigi Chao'ya ulaşmak isteyenler için iletişim bilgileri de açıklandı. Gigi'nin Hong Kong'daki adresi ve şirket telefonu şöyle:

ADRES: 33/F, Cheuk Nang Plaza, 250 Hennessy Road, Wanchai , Hong Kong

TELEFON:
+852-2-5217728

FACEBOOK:
https://www.facebook. com/zchao