Iglesias da kaybeder

Ünlü sanatçı Julio Iglesias'ın, KKTC'ye açtığı dava sonuçlandı. Bugüne kadar davaların hepsini kazanan İspanyol şarkıcı, ilk kez kaybetti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2012 Güncelleme 02 Mayıs 2012, 01:55
Iglesias da kaybeder

İÇİNDEKİLER

ABD'deki Washington DC Bölge Mahkemesi, tarihi bir karara imza attı... Mahkeme, ünlü İspanyol şarkıcı Julio Iglesias'ın 2010 yılında KKTC'de vereceği konserin iptaliyle ilgili olarak açtığı davayı sonuçlandırdı. Mahkeme, Iglesias'ın menajerlik şirketi, konserin verileceği KKTC'deki otelin sahibi Voyager Kıbrıs adlı şirket ve onun şemsiyesi altında olduğu Net Holding ile KKTC'ye karşı açtığı davanın KKTC ile ilgili kısmını düşürdü. Hakim, kararıyla İspanyol kadife sesli şarkıcı için de bir ilke imza attı. Çünkü bugüne kadar 100'ün üzerinde dava açan Iglesias, ilk kez kaybetti. Mahkeme yargıcı, kararının gerekçesi olarak, davacı şirketin şikayetnamesinin siyasi olduğuna, bu davanın KKTC ile bir alakası bulunmadığına ve bunun bir kontrat davası olduğuna hükmetti.

8 ÇOCUĞU VAR
Julio Iglesias, bugüne kadar 56 albüm çıkarttı. Gençliğinde Real Madrid'de kaleci olarak oynayan Iglesias, dünyanın en popüler ses sanatçıları arasında. 250 milyondan fazla albüm satan sanatçı, 2600'dan fazla altın plak sahibi oldu. 3 eşinden 8 çocuğu var. Bunlardan en ünlüsü genç kızların sevgilisi Enrique Iglesias.