Babalık

Hollanda'da yaşayan ve 34 yaşına kadar hiç bir kadınla birlikte olmayan Ed Houben'in, 10 yılda tam 82 çocuğu dünyaya geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2012 Güncelleme 18 Nisan 2012, 01:32
Babalık

İÇİNDEKİLER

Hollandalı 44 yaşındaki Ed Houben, annesiyle yaşarken iş bulamayınca arayışa geçti. İlk olarak yerel kliniklere sperm bağışlamaya başlayan Houben, daha sonra bu işte iyi para olduğunu görünce, profesyonel olarak çalışmaya başladı. Yaptığı iş yasal olan 'profesyonel baba', son 10 yıl içinde her ay annelik hayali kuran 15 çocuksuz kadınla birlikte olmaya başladı. Almanya'dan İtalya'ya, Belçika'dan İspanya'ya, Fransa'ya ve hatta Yeni Zelanda'ya kadar dünyanın dört bir yerinde çocukları olan Houben, birlikte olacağı kadınları genellikle Maastricht'teki evinde ağırladı. Ancak zaman zaman seyahat ve konaklama masraflarının karşılanması kaydıyla, müşterilerinin evine de gitti. Şu anda çocuklarının sayısı, 82'yi buldu. Bunların en büyüğü dokuz, en küçüğü ise iki aylık. Houben, çocuk sahibi olmak isteyen kadınların kendisiyle "Spermaspender.de" benzeri siteler üzerinden temas kurduğunu söyledi.

RAPOR İSTİYOR
Spermlerinin yüzde 80'lik başarı oranına sahip olduğunu belirten Houben, kendisiyle birlikle olan kadınlardan, herhangi bir hastalık taşımadıklarına ve uyuşturucu kullanmadıklarına dair rapor istiyor. Houben de benzer bir raporu kadınlara sunuyor. Houben'in dosyasında ayrıca sperm sayısını gösterir bir rapor da yer alıyor. Kız arkadaşından çocuğu bulunmayan Houben, partnerlerine, çocuk bakımıyla ilgili herhangi bir yükümlülüğü olmadığı yönünde bir de belge Houben, hiç bir çocuğun bakımına karışmıyor. imzalatıyor.