6 Mart 2023 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

6 Mart 2023 Pazartesi günlük burç yorumları... Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Yaşam kalitenizi arttırmak için çok çabalıyorsunuz. 6 Mart 2023 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 6 Mart 2023 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 06 Mart 2023, 08:55 Güncelleme 06 Mart 2023, 08:59
6 Mart 2023 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

21 Mart - 19 Nisan

Koç

Yaşantınıza disiplin getirmek isteyebilir ve bu konuda çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Maddi kapasitenize önem verdiğinizi karşı tarafa anlatmak için, gerekli donanıma sahipsiniz.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

Duygusal iniş çıkışlar yaşıyorsunuz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı özgürce yönlendirebilirsiniz.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız. Sınırlarınızı esnetmelisiniz.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

Çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, çevrenizi bu yönde seçiyorsunuz.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

Gücünüzün farkındasınız ve hırslı yapınızı körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarı sizi bekliyor.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Arkadaşlarınızın fikirlerinden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

Sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermelisiniz.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, özgürce düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

Bugün duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor fakat problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

Maddi konularda ince hesaplar peşindesiniz. Hukuki sorunları olanlar için, gelişmeler mevcut. Beklediğiniz yazışmalardan cevapların gelmesiyle yaşamınıza hareket gelecek.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Yaşam kalitenizi arttırmak için çok çabalıyorsunuz.