2023'te neler olacak? Burcuna bak öğren: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık...

2023’ün ilk günü heyecanı da beraberinde getiriyor. Bu yıl Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının hayatı nasıl olacak?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2023 Güncelleme 01 Ocak 2023, 06:59
2023’te neler olacak? Burcuna bak öğren: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık...

İÇİNDEKİLER

2023, birçok burç için para ve aşk vaad ediyor. Astrologlara göre Aslan, Başak ve Akrep, 2023 yılında aşk, sevgi ve para açısından oldukça şanslı bir yıl geçirecekler.



KOÇ: Tahmin edilemez bir yıl sizi bekliyor. İlişkilerde mutlak dürüstlük tek şansınız. Eğer evli değilseniz, Nisan-Ağustos aylarında hayatınız birliktelikle daha da mutlu hale gelebilir. Evli olanlar ise bu yıl biraz daha anlayışlı davranmalı.



BOĞA: İşte aşk yılına girdiniz. Bu yıl aşk ilişkilerine tatlılık getirecek. Özellikle Ocak-Nisan ayları arasında ilişkileriniz daha güçlü olacak. Bekar olanların bu yıl evlilik şansı da oldukça fazla. Ancak yıl sonuna doğru dikkatli olun. Para konusunda ise şanslı yıldasınız.



İKİZLER: İşte sizin için harika bir yıl geldi. Ancak Ocak ayında tartışmalar, münakaşalar ve münakaşalarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Mart ayıyla birlikte para ve aşk konusu zirve yapacak. İlişkisi olan kişiler Nisan ayından sonra sevdiklerine evlilik teklifinde bulunabilirler.



YENGEÇ: İlişkilerde dikkatli olmanız gerekiyor. Karar alma aşamasında biraz daha beklemeniz sizi daha mutlu edecek. Para konusunda ise şanslı bir yıla adım attınız. Birçok hayalinizi gerçekleştirebileceğiniz bir 12 ay sizin için hazır.



ASLAN: Aşk ilişkileri açısından Ocak sizin için büyük şans. Bu fırsatı kaçırmayın. Evliler daha mutlu, ilişkisi olanlar için evlilik ön görülüyor. Para konusunda ilk 6 ay çok dikkatli olmalısınız. İş hayatınız iyi görünüyor.



BAŞAK: Romantik bir yıl sizi bekliyor. İlk aylarda Satürn ve Venüs beşinci evinize yerleştirilecek ve bunun sonucunda ilişkinizi güçlendirme şansını yakalayacaksınız. Haziran ayıyla birlikte para konusundaki sıkıntılarınız azalacak.



TERAZİ: Maalesef aşk hayatınızda biraz sıkıntı görünüyor. Ancak monotonlaşan ilişkinizde yapacağınız yenilikler, size farklı heyecanlar getirebilir. İş hayatınızda biraz daha cesur olun.



AKREP: Aşkı tutkuyla yaşayan sizler için mutluluk görünüyor. İş hayatınızda ani kararlar almayın. Şubat- Mart döneminde, ilişkinizde aşk ve romantizm artacak. Aşk derinleşiyor gibi görünüyor ve kalbinizi sevgilinize dökebilirsiniz.



YAY: Para konusunda, iş hayatınızda biraz daha dikkatli olun. Yılın ikinci yarısından itibaren hem aşk hayatınız hem de maddi konularda durumunuz bir hayli iyi olacak.



OĞLAK: Kavgalardan kaçınmak istiyorsanız, eşinize karşı daha dikkatli olmanız gerekebilir. İlişkilere düşkünlükten bile uzak durabilirsiniz. Sevgi, aşkınızın önüne geçecek. Ancak maddi konularda şanslı dönem Temmuz.



KOVA: İş hayatınız bu yıla damga vuracak. Beklediğiniz fırsatlar gelecek. Ancak aşk hayatınızı biraz daha düsene sokmanız gerekiyor. Hem eşinize hem de işinize ayıracağınız vakti iyi planlayın. Bekarlara da evlilik görünüyor.



BALIK: Aşk sizi bekliyor. İlişkilerinizde açık olmanız, sizi daha mutlu edecek. Partnerinizle bir iş ortaklığı olabilir. Bu size iyi gelecek. Maddi yönden bolluk içinde olacaksınız.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN