15 Ağustos 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

15 Ağustos 2022 Pazartesi günlük burç yorumları... Olayların içinde olmak bazen sizi sıkıyor. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlardan uzaklaşın. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. 15 Ağustos 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 15 Ağustos 2022 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2022, 08:44 Güncelleme 15 Ağustos 2022, 08:50
15 Ağustos 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

21 Mart - 19 Nisan

Koç

Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi sonuç vermiyor. Sabırlı olmalısınız.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

Başarısız olmaya tahammülünüz yok. Çevrenizin de olumsuz sonuçlardan sorumlu olduğunu unutmamalısınız. Derin düşününce kolayca çözüme ulaşıyorsunuz. Satürn kariyer evinizi denetliyor.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

Birçok konunun iç yüzünü merak etmeniz yüzünden, birçok kişinin tepkisini üzerinize çekebilirsiniz. Hedeflerinizi yüksek tutmak isterken, koyduğunuz bazı kuralları önce kendiniz bozuyorsunuz.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

Bugün dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların öne çıkması ile, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Ele aldığınız konuları sabırla çalışarak sonuçlandıracaksınız.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

Kariyer anlamında uzun süredir ulaşmak istediğiniz kişilerin karşınıza çıkması, evrenin size hediyesi olacaktır. Mesleki anlamda size yardımcı olabilecek güçlü dostlarınız var.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlüsünüz ve performansınız oldukça yüksek. Öfkenizi baskı altında tuttuğunuz zaman vücudunuza zarar veriyorsunuz.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

Yılmadan ve üşenmeden sabırla çalışıyorsunuz. Zaten siz daha farklı olamazsınız. Bu hafta planlarınızı sistemli ve mantıklı bir şekilde yapmalısınız. Bazı şartlar değişebilir.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirlerinizi savunmak isteyeceksiniz. Yapmak istediğiniz atılımlar kafanızı karıştırabilir.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

Bugün duygusal konularda fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmalısınız. Toplumda göze çarpacak farklı çalışmalar yapmak istiyorsunuz.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

İlişkilerinizde baskın bir portre çizeceksiniz. Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlüsünüz ve performansınız oldukça yüksek. Seçimlerinizi iyi belirliyorsunuz.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

Jüpiter'in geri gitmesi, işlerinizi dikkatlice ele almanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Kendinize çok güvenmenize rağmen, hata yapma olasılığınız yüksek. İstediğiniz şartlar oluşmayabilir.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

Olayların içinde olmak bazen sizi sıkıyor. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlardan uzaklaşın. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün.