25 Temmuz 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

25 Temmuz 2022 Pazartesi günlük burç yorumları... Hep kendi pencerenizden baktığınız bu yaşamda kayıplarınızın olması doğal. İş yaşantınızda anlaşılma savaşları veriyorsunuz. Daha sakin kalmalı ve nazik olmalısınız. 25 Temmuz 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 25 Temmuz 2022 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2022, 08:45 Güncelleme 25 Temmuz 2022, 08:55
25 Temmuz 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

21 Mart - 19 Nisan

Koç

Duygular yine coşkulu. İşinizle ilgili bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Bu defa eski hatalarınızı tekrarlamamaya çalışmalısınız. Bugün cazibeniz oldukça yüksek.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

Yoğun bir çalışma temposuna girdiniz. Yaptığınız işin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz, bazı kıskançlıkların ortaya çıkmasına neden oluyor. Aşkta fazla inatçı bir yapınız var.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

İş konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. Merkür gezegeninin etkisiyle, işinizde ısrarcı ve kararlısınız. Bu nedenle sonuç lehinize gelişiyor. Güçlü olmak size çok yakışıyor.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

Sabır gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor. Uzun soluklu işlerde başarı gösteriyorsunuz. Bu yüzden çevreniz size güveniyor. Sevdiğine sizin kadar özen gösteren çok azdır.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

Güçlü hafızanız, her konuda size yardımcı. Ancak yapılan haksızlıkları unutmayışınız, iş yaşamınızı zorluyor. Aslında haklısınız. Yine de siz görkemli duyguların insanı olmaya devam edin.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

İş yaşantınızda son olaylar sizi yeniden motive etti. Yeniliklere kapalısınız. Çevreniz sizi ikna etmek zorunda kalabilir. Kargaşadan nefret ettiğiniz halde, sorunlar gelip sizi buluyor.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

İş yaşantınızda değişen durumlar sizi de etkiliyor. Çevre koşulları yüzünden şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. İlgiyi sevdiğiniz halde, üzerinize çok düşülmesinden hoşlanmıyorsunuz.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

İşinizde motivasyonunuz oldukça güçlü. Düşünüyor, hayal ediyor ve yaşama hızlı bir şekilde geçiriyorsunuz. Tam da bu yüzden kıskanç bakışlar üzerinizde. Çekiciliğiniz ve cazibeniz mükemmel.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

İşkolik bir yapınız var. Boş kalmaya tahammülünüz yok. Hemen kendinize bir iş icat ediyorsunuz. Yeni keşifler peşindesiniz. Sorunlarla bocalamak yerine, kesin çözüm bulmayı deneyin.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

Çevreniz kalabalık olmasına rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sorunlarınızı çevrenizle paylaşamamak canınızı sıkıyor. Somurtarak bir yere varamazsınız. İçinizi acıtan çok şey var.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

Kendinize yeten yoğun çabalarınızın tek şahidi, yine kendiniz olmaktan bıktınız. Oysa takdir edilmeye ne çok ihtiyacınız var. İçinizde sebebini tahmin edemediğiniz öyle çok korku var ki.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

Hep kendi pencerenizden baktığınız bu yaşamda kayıplarınızın olması doğal. İş yaşantınızda anlaşılma savaşları veriyorsunuz. Daha sakin kalmalı ve nazik olmalısınız.