27 Haziran 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

27 Haziran 2022 Pazartesi günlük burç yorumları... İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. 27 Haziran 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 27 Haziran 2022 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 27 Haziran 2022, 08:51 Güncelleme 27 Haziran 2022, 08:54
27 Haziran 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

21 Mart - 19 Nisan

Koç

TAKINTILARINIZ, işlerinizin gecikmesine neden oluyor. Çevresel koşullar sizi desteklemesine rağmen içinize sinmeyen bir şeyler var. Arkadaş çevrenizde olumlu tablolar oluşturmuş durumdasınız.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

KARİYERİNİZLE ilgili yeni açılımlar söz konusu. Garantili işlerden hoşlandığınız için yeni başlangıçlar konusunda tereddütte kalıyorsunuz. Anlaşmalar konusunda yüksek performans sergiliyorsunuz.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

DOST çevresinde yaptığınız sohbetlerde keyif alarak dinleniyorsunuz. Fakat bazı konular sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Öylesine yaptığınız konuşmalar daha sonra spekülasyon konusu oluyor.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

MADDİ konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir işbirliğine ihtiyacınız var. Kendinize zaman ayırın.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

HER konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birbirleri ile birleştirebilen siz; işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğe yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

MERKÜR toplumsal ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor. Yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

CANLI ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

BUGÜN, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Hedeflerinize doğru yol almanız, sizi mutlu etse de ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var, bunu siz de biliyorsunuz.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

BUGÜN enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Merkür, her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacak.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

ÇALIŞMA hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. Çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı daha ılımlı hale getirmelisiniz.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

İLİŞKİLER konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Uranüs'ün etkileri yüzünden kafanız bir hayli karışabilir. Enerjinizi doğru kullanmanız gerektiği konusunda kendinizi disipline etmelisiniz.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

TALEBİNİZİN fazla olduğu bir gün içindesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız.