9 Mayıs 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

9 Mayıs 2022 Pazartesi günlük burç yorumları. Maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esnekliğe asla izin vermiyorsunuz. 9 Mayıs 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 9 Mayıs 2022 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 08:53 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 08:56
9 Mayıs 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

21 Mart - 19 Nisan

Koç

ANİ değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltabileceğini düşünerek sistemli yapınızı bozmamalısınız.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

BİRLİKTE çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Motivasyon gücünüzü kullanabilirsiniz.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

PARTNERİNİZLE aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi size olumlu yansıyor.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

DOSTLARINIZLA yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz artacak. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyor, sabırlı davranıyorsunuz.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

DUYGUSAL yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, birçok işiniz varken kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız.. Eski dostlarla buluşup zevk alacaksınız.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

DEĞİŞİMLERİN meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız hızlıca gündeme geliyor. Takıntılarınız nedeniyle farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün olamıyor.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

ÇALIŞTIĞINIZ iş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuzda huzursuzlaşıyorsunuz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız iş birliği sizi rahatlatacak.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

ÖFKELERİNİZİ görsel yaşamaktan yanasınız. Yaşamı kendinize göre sorguluyor, olayları içinizde saklamaktan hoşlanmıyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

İKİLİ ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, aniden huzursuzluk yaşamaya başlayabilirsiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite dikkat çekiyor.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

KİŞİSEL olayları bir kenara bırakarak hayatınızla ilgili kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları, gurur meselesi yapabilirsiniz.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

BUGÜN, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes aynı fikirde olmayabilir.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

FİNANS konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esnekliğe asla izin vermiyorsunuz.