3 Mayıs 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

3 Mayıs 2022 Salı günlük burç yorumları. Sadece işlere odaklaşmamalısınız. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal olarak kendinizi alıştırmalısınız. 3 Mayıs 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 3 Mayıs 2022 Salı günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2022, 08:52 Güncelleme 03 Mayıs 2022, 08:56
3 Mayıs 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

21 Mart - 19 Nisan

Koç

BUGÜN risk alma konusunda acele etmemelisiniz. Sonradan fikir değiştireceğinizi düşünerek, kendinize zaman tanıyın ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmayın.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

BİRLİKTE çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

FAZLA hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

AŞK duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önlem almalısınız.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

SADECE kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyecekler. Onların desteği ve sizi yönlendirmesi hoşunuza gidecek.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

DÜŞÜNCELERİNİZİ gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edin. Çevrenize karşı önleyemediğiniz duygularınız yüzünden, dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Sır saklayacaksınız.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

İŞ yaşantınızda bir canlılık var. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin olacağı bir gün. Yine de ikilem yaşıyorsunuz.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

YETENEĞİNİZİN farkındasınız ve bugün kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızı sıkacak.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

ÇEVRENİZDEKİLERİN, hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissedip arkadaşlarınızı arayabilirsiniz.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

BUGÜN arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Üstelik yalnızlık duygusuyla kalabalık topluluklara karşı tepki oluşturabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

YENİ bir planlama içindesiniz. Gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal olarak kendinizi alıştırmalısınız.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

KENDİNİZİ şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Sadece işlere odaklaşmamalısınız.