18 Nisan 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

18 Nisan 2022 Pazartesi günlük burç yorumları. Merkür, Uranüs kavuşumu, “tehlike” çanlarını koalisyonlar için çalıyor. 18 Nisan 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 18 Nisan 2022 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 18 Nisan 2022, 08:50 Güncelleme 18 Nisan 2022, 08:53
18 Nisan 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Merkür, Uranüs kavuşumu, "tehlike" çanlarını koalisyonlar için çalıyor. İttifaklar karşı karşıya kalabilir, en başta da çiçeği burunda koalisyonlu Almanya… Borsa endeksleri şaşırtırken faiz politikasında tavır değişecek.

21 Mart - 19 Nisan

Koç

Uzak yolların hayalini kurmakla bir şey elde edemezsiniz. Planlı hareket etmelisiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kalınca yaptığınız iş sizi tatmin etmiyor.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, maddi bir güven arayışı içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin isteklerine şans vermelisiniz.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

Ayın bulunduğu konum, rutin iş gününüzün dışına çıkmanıza neden oluyor. Orijinal fikirlere açıksınız. İçinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı çok seviyorsunuz.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, birçok aktivitenin önüne geçebilir. Değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun olan konuyu bulmalısınız.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

Kişiliğinizi yansıtan davranışları benimsemeniz, sevdiğiniz kişinin tepkisini çekebilir. Onun duyarlı yapısı karşısında bazı hareketlerinize kısıtlama getirmek zorunda kalacaksınız.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

Şansınızı istediğiniz koşullara uygulayabilecek ve beklediğiniz ortamın gelişmesini sağlayabileceksiniz. Herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Ne istediğinizi bilen kişilerden birisiniz.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

Ailenizin verdiği destekleri karşılıksız bırakmak istemeyeceksiniz. Enerjinizi ilgi alanlarınıza aktarabilmek için, yaptığınız çalışmaların sonuç vermesini beklemelisiniz.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

İnatçı davranışlarınız çevrenizdekileri hayrete düşürüyor. Sevdiklerinizin duygusal yaşamlarına karışmak isteyebilirsiniz. Onların da bir özel yaşamı olduğunu unutmamalısınız.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız çok önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileride anımsayabilirsiniz. Her olayın ardında gizlenen ince mesajları algılama gücünüz mevcut.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

Değişim için en uygun günlerden biri. Çözümlenmesi zor olan birçok olayı radikal bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. Görünüşte iyi gibi görünen sorunlar, tıkanmalara yol açıyor.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

Bugün partnerinizle ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylar istediğiniz sonucu vermeyince canınız sıkılıyor.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

Mars sizi olumu etkiliyor. Kariyerinizle ilgili olumlu bağlantılar kurmanızı sağlayacak. Potansiyelinizi harcamak istemiyor, beklemeyi tercih ediyor, hedef belirliyorsunuz.