5 Nisan 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

5 Nisan 2022 Salı günlük burç yorumları. Venüs, Balık burcunda! Elektrik üretimi ve devamlılığı için yapılan projeleri konuşacağımız bir aydayız. 5 Nisan 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte5 Nisan 2022 Salı günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 05 Nisan 2022, 09:16 Güncelleme 05 Nisan 2022, 09:19
5 Nisan 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Venüs, Balık burcunda! Elektrik üretimi ve devamlılığı için yapılan projeleri konuşacağımız bir aydayız. Hidrojen enerjisi kavramı dilimizden düşmezken, burada yapılacak altyapı çalışmaları geleceğimiz için ekilen bir tohum olabilir.

KOÇ

21 Mart - 19 Nisan

Yorucu iş temposuna girmek üzere olduğunuzu bilerek programlı ve istikrarlı olur iseniz iş sürecinizi en verimli şekilde geçirebilirsiniz.

BOĞA

20 Nisan - 20 Mayıs

Sosyal yönünüz atağa geçiyor. Özellikle yalnız olan Kova'lar flörtleşerek ilerledikleri arkadaşlıklar ile çok başarılı ilişkilere yeni girişimler yapabilirler.

İKİZLER

21 Mayıs - 21 Haziran

Sorumluluklarınızın farkında bir tutum sergilemek hususunda çok başarılısınız ancak eğlence ortamlarında konuşma yaparken gerilebiliyorsunuz.

YENGEÇ

22 Haziran - 22 Temmuz

Etrafınızda eleme yapmanız şart görünüyor. Çok dinamik olmanıza rağmen dinamizminizi başkaları ile paylaştığınızda çok çabuk yorulabilirsiniz.

ASLAN

23 Temmuz - 22 Ağustos

Söylemek istemedikleriniz birden ağzınızdan çıkabilir. Sonrasında dönüp kendinize neden böyle dedim diye sorabilirsiniz, kendi iç sınırınızı keşfedeceksiniz.

BAŞAK

23 Ağustos - 22 Eylül

Hayata karşı verimli olabilmek için hayatın sesini dinleyin. Arada sessiz kalın ve evrenin, eş zamanlı sayıların size ne anlattığını anlamak için çaba gösterin.

TERAZİ

23 Eylül - 22 Ekim

Bazı konularda çekingen kalabiliyorsunuz bu da potansiyelinizi görmeniz konusunda büyük engel. Kendinizi arada bir aşmakta sakınca yok, dışadönük olun.

AKREP

23 Ekim - 21 Kasım

Tutumunuzu mümkün olduğunca sakince dengede kılmaya çalışın. İçsel dengeyi yakalarsanız daha güzel olan kapıları görme fırsatı yakalarsınız.

YAY

22 Kasım - 21 Aralık

Herkes sizde kendisinden bir parça bulabildiği için size çekiliyorlar. Her zaman bir tanıdık yakalama fırsatı buluyorsunuz. İçtenliğinizin meyvesini topluyorsunuz.

OĞLAK

22 Aralık - 19 Ocak

Bugünlerde tek hayatınızdan beklentiniz çok yüksek olsa da bir o kadar ilgi de sizi korkutuyor. Ortayı yakalamak için içsel dengenizi sağlamanız şart.

KOVA

20 Ocak - 18 Şubat

Müzikler ve filmler size sizi yansıtır. Yüksek titreşim içeren yayınların içerisinde olmakta fayda var. Uzun vadede ufkunuzun genişlediğini göreceksiniz.

BALIK

19 Şubat - 20 Mart

Çabuk paniğe kapılabiliyorsunuz. Sakin olmak için çaba sarf etmelisiniz. Ateş elementinin etkisi ile hızlı giderken bir şeyleri kaçırabiliyorsunuz.