3 Nisan 2022 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

3 Nisan 2022 Pazar günlük burç yorumları. Arkadaş çevreniz konusunda yapılanmaya gitmek güvenli olacak. Ateş elementi enerjinizin sebebi ile fazla insan profilini yüksek enerjinize çekiyorsunuz. 3 Nisan 2022 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 1 Nisan 2022 Cuma günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 03 Nisan 2022, 08:52 Güncelleme 03 Nisan 2022, 08:55
3 Nisan 2022 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

KOÇ

21 Mart - 19 Nisan

Bugünlerde partneri olanlar zamanlarını partnerleri ile geçirmek isteyebilirler, bu da onları realiteden kopararak işlerini engelleyebilir.erleri ile geçirmek isteyebilirler, bu da onları realiteden kopararak işlerini engelleyebilir.

BOĞA

20 Nisan - 20 Mayıs

Duygusal bağlantılara açık olmakla beraber temkini de elden bırakmıyorsunuz. Ancak fazlası insanların gözünde soğuk olduğunuz izlenimi uyandırabilir.

İKİZLER

21 Mayıs - 21 Haziran

Size hizmet etmeyen amaçlardan özgürleşmek konusunda aksiyon aldınız. Aldığınız kararların arkasında durmak ayrıca önem arz etmekte.

YENGEÇ

22 Haziran - 22 Temmuz

Bazı hedeflerinizin zor yoldan olacağı aşikar bu sebepten de savaşmaktan kaçıyorsunuz ancak kaçmazsanız göreceğiniz manzara muhteşem olacak.

ASLAN

23 Temmuz - 22 Ağustos

Maddi kaynaklarınızı toparlamak hususunda biraz sıkıntı yaşayacaksınız. Partnerinizle olan romantik bağınızın güçleneceği bir zaman dilimine giriyorsunuz.

BAŞAK

23 Ağustos - 22 Eylül

Yolculuk yapacak Terazi burcu üyeleri ufak aksaklıklarla karşılaşabilirler ancak kariyer ve mesleki konularda ilerleme kaydettiğiniz bir gerçek.

TERAZİ

23 Eylül - 22 Ekim

Araştırma konularında oldukça verimlisiniz. Yeni bir konu öğrenmek üzerine oldukça başarılı olabilirsiniz, bir şeyler başlatmak için uygun bir süre olacak.

AKREP

23 Ekim - 21 Kasım

Sektör değiştirmek istiyorsanız uzun bir sürece adım atacaksanız uygun bir zamandasınız Girişim yapan Aslan'lar yüksek başarılar elde edebilir.

YAY

22 Kasım - 21 Aralık

Eril enerji ve prensiplerin hayatınıza aktığı bir döneme giriyorsunuz. Dostlarınızla yapacağınız işler sizi bir üst seviyeye çıkartacak.

OĞLAK

22 Aralık - 19 Ocak

Gizlilik içerisinde yürüttüğünüz her iş size başarı getirecek. Kariyer ve hedef konularında demoralize olmanın önüne de bu şekilde geçebilirsiniz.

KOVA

20 Ocak - 18 Şubat

Mars'in önümüzdeki günlerde burcunuzda ilerliyor olmasıyla işleriniz bereketlenecek. Enerjisiz ve motivasyon eksikliği olan halinizden sıyrılabileceksiniz.

BALIK

19 Şubat - 20 Mart

Arkadaş çevreniz konusunda yapılanmaya gitmek güvenli olacak. Ateş elementi enerjinizin sebebi ile fazla insan profilini yüksek enerjinize çekiyorsunuz.