30 Mart 2022 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

30 Mart 2022 Çarşamba günlük burç yorumları. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. 30 Mart 2022 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor merak ediliyor. İşte 30 Mart 2022 Çarşamba günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 30 Mart 2022, 08:56 Güncelleme 30 Mart 2022, 09:00
30 Mart 2022 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Venüs, Ay düğümlerinin işini bozarken, karmaları yıkıyor. 24 Ağustos 1991'de bağımsızlığı ilan eden Ukrayna, bir yandan savaşla bir yandan da ekonomik krizle uğraşırken, 2024'ün Ocak ayına kadar bu buhran Avrupa'yı da içine çekecek.

KOÇ
Bugünlerde arkadaş çevreniz genişleyebilir.
Çıkarcı kişilerle samimi kişileri ayırt etmeniz çok önemli.
Bu noktada da hisleriniz en yakın dostunuz olacaktır.

BOĞA
Düşünce yapınız ekstra önem kazanıyor.
Hayatınızda duygusal boşluklar olan ve herhangi bir bağımlılık geliştirmeye meyilli bir dönemdesiniz.

İKİZLER
Bugünlerde gelecek planlamasında çok başarılısınız.
Ailenizin taktirini kazanacağınız bu sürecin sizin için zor olmadığını göreceksiniz.

YENGEÇ
Günlük bir sohbet esnasında bile farklı ilhamlar alabiliyor ve gününüzün tamamını bu ilham ışığında iyi geçirebiliyorsunuz. Sizleri üzmek imkansız bu yüzden şanslısınız.

ASLAN
Kalbinizin sesini dinlemek sizin için çok önemli bu sebepten de çoğu zaman doğru karar alabiliyorsunuz, yanlışlarınızın ise asilce sonucuna katlanıyorsunuz.

BAŞAK
Evinizde yapacağınız değişiklikler, enerjinizi değiştirecektir.
Huzur enerjinizi aktive etmeniz şart.
Özellikle iş stresi üzerinize fazla gelmeye başladı.

TERAZİ
Verimli olmak hususunda çok başarılısınız.
Kendinizi değerli hissettirecek her türlü evrensel mesaj bugünlerde karşınıza çıkabilir, kalbinizi güzelliklere açın.

AKREP
Hobisel yeteneklerinizin geliştiğini göreceksiniz. Radikal kararlar almak isteyen Akrep'ler için olumlu bir dönem. Kendinizi yavaşça değiştiriyorsunuz.

YAY
İşinizde arkadaşlarınızı motive eden siz olduğunuz taktirde başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Topluluklar içerisinde öz güveniniz yüksek olsun.

OĞLAK
Son günlerde aşkı sadece olumlu yönleri ile yaşamayı istemek peri masallarından farksız olur. Partnerinizi her yönü ile kabul etmeniz çok önemli.

KOVA
Olumlu bakış açınızın başkalarına faydası oluyor ancak kendinizi yönlendirmek konusunda başarısızsınız.
Endişeye kapılıp hareket edebiliyorsunuz.

BALIK
Girişimci yönünüz işinizde her zaman taktir görmenizi sağlıyor. İş konuşarındaki başarınızın yüksek titreşimli güzel halini aşk hayatınıza da yönlendirin.