28 Şubat 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

28 Şubat 2022 Pazartesi günlük burç yorumları. Mars, KAD ve GAD ile yapıcı bir diplomasi sergiliyor. 3. Dünya Savaşı'nın başlayıp başlamaması Kazakistan'da yapılacak kapalı görüşmelere bağlı olabilir. 28 Şubat 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 28 Şubat 2022 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 28 Şubat 2022, 08:46 Güncelleme 28 Şubat 2022, 08:52
28 Şubat 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Mars, KAD ve GAD ile yapıcı bir diplomasi sergiliyor. 3. Dünya Savaşı'nın başlayıp başlamaması Kazakistan'da yapılacak kapalı görüşmelere bağlı olabilir.

21 Mart - 19 Nisan

Koç

BUGÜN içinizde duygusal bir boşluk hissedebilirsiniz. Geçmişle gelecek arasında yaşamı irdelerken, içinizde açıklayamadığınız burukluklar yaşıyorsunuz. Düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

İŞBİRLİKLERİ ve iletişim konularında önemli gelişmeler mevcut. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündüğü konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişiler önemli.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

GÜÇLÜ planların kişisi olmanıza rağmen, fikirlerinizde abartıya kaçtığınızda çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için desteğe ihtiyacınız yok. Enerjinizi doğru kullanıyorsunuz.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

DUYGUSAL konularınıza ailenizin karışması hiç de hoş olmuyor. Onlara fikir danıştığınız konular başınıza iş açabilir. Karşı tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

DÜŞÜNCELERİNİZDE ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz. Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler her fırsatta sizi savunuyorlar.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

MADDİ konularda fazla beklentiler içine girdiniz. Bir zamanların sakin kişisine bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Çevrenizdekiler sizdeki bu değişime şaşırıyor.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

SEZGİLERİNİZE her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelerle karşılaşacaksınız.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

KENDİNİZİ farklı bir statü alanı içinde çalışırken bulabilirsiniz. Akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Ayrıca gizemli olayların peşine düşüyorsunuz.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

ÇEVRENİZDEKİLERİN fikirlerinden yola çıkmadan önce, iyice düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız. Yenilikler evinizdeki Jüpiter'in vereceği olanakları kullanmalısınız.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

DOĞAL yapınızı bozmak istemiyor, çevrenizin tekliflerine olumsuz yanıt veriyorsunuz. Ortak paydalara sahip olduğunuz kişilere şans vermeli ve kişisel gelişiminiz için atılımın şart olduğunu bilmelisiniz.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

KİŞİLİĞİNİZİ ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Duygularınız atakta. Takıntılı yönleriniz sizi başarılı ve güçlü yapıyor.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

İŞ ilişkilerinizi dingin tutmak zorundasınız. En küçük kopukluk, performans düşüklüğüne neden oluyor. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacak.