17 Ocak 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

17 Ocak 2022 Pazartesi günlük burç yorumları! Güneş’in 2009’den bu yana her ocak ayında Oğlak’taki Plüton’un kalbinden geçişinin son yıllarını yaşıyoruz. 17 Ocak 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 17 Ocak 2022, 08:37 Güncelleme 17 Ocak 2022, 08:56
17 Ocak 2022 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

21 Mart - 19 Nisan

Koç

YAPTIĞINIZ işin karşılığını almak, bu konuda kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Disiplininiz mükemmel. İş arkadaşlarınızın sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Egolarınız ön planda.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

SIRADIŞI arkadaşlarınızın tekliflerine hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

BUGÜN, iletişim konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takmamalısınız. Özellikle ikna kabiliyetinizi bugünlerde mükemmel sergiliyorsunuz.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

AY burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişim içindesiniz. Gün içinde kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bağımsızlık duygularınızda çılgınlık gizli ve ilişkinize yansıtıyorsunuz.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

YARATICILIĞINIZ konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz Araştırdığınız konuların size yarardan çok zararı olabilir. Zevklere düşkünlük, sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

BUGÜN daha hareketli olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olacak. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. İsteklerinizdeki artış sizi yorabilir. Dikkatli olmalısınız.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

ÖZGÜR çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz. İlginç fırsatlar sizi bekliyor.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

DÜŞÜNCELERİNİZDE sürekli bir genişleme söz konusu. Bugün, birçok işi bir arada yapmacaksınız. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek birçok çalışmanın altına imza atacaksınız.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

GÜCÜNÜZÜN üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Mars burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitelerin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz iş imkanı sizi bekliyor.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

YALNIZ kaldığınız zaman daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumu partnerinizle olan ilişkinize farklı ve yeni bir renk veriyor.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

İŞİNİZLE ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda kararsızlık çekebilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutuyor ve değişen şartlara kolaylıkla yum sağlıyorsunuz.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

KİŞİSEL duygularınızı sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Araştırmalarınızı derinleştirerek, şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.