7 Ocak 2022 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

7 Ocak 2022 Cuma günlük burç yorumları! Merkür – Neptün’e kafa tutuyor. Sürü bağışıklığı her yerde! 7 Ocak 2022 CumaKoç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 7 Ocak 2022 Cuma günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 07 Ocak 2022, 08:37 Güncelleme 07 Ocak 2022, 08:42
7 Ocak 2022 Cuma Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Merkür – Neptün'e kafa tutuyor. Sürü bağışıklığı her yerde! Dünya yeni uygulamalara açılırken, bilim insanları yeni ilaçları kamuoyuna açıklayabilir. 7 Nisan 1948'de Malefik gezegenler kavuştuğunda kurulan DSÖ'nün veri tabanı hacklenebilir.

KOÇ: İŞİNİZLE ilgili gelişmelerden memnun kalmayabilir, kapasitenizi arttırma yoluna gidebilirsiniz. Değişen düşüncelerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Fakat bugün, sessiz kalmayı yeğlemelisiniz.

BOĞA: MADDİ olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün içindesiniz.
Dostluğu seven biri olarak, iyilik yapmanız için size fırsat doğuyor. Olaylara sakin yaklaşarak çözüm arayacaksınız.

İKİZLER: BUGÜN kendinizi farklı bir statü alanında çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz.
Yeniliklere ihtiyacınız var.

YENGEÇ: ÇEVRENİZDE oluşan bir çok romantik fırsat, önünüze geliyor. Yakın ilişkilerinize uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız.
Bugün gizemli olayların peşine düşerek, çözümleyici tarafınızı tatmin edebilirsiniz.

ASLAN: BUGÜN önemsiz şeylerin üzerinde fazla durmaya başladınız. Düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz.
Arkadaşlarınızın mekanik davranışlarını eleştirmemelisiniz.

BAŞAK: TAVIRLARINIZLA çevrenizde üstün bir imaj yaratıyorsunuz. Şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken hiç kimseye hesap vermek istemediğiniz için, çevreniz tarafından yargılanmayı göze almalısınız.

TERAZİ: DUYGULARINIZLA e baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizle yalnız kalmak isteyişinizi çevrenize anlatmanız mümkün değil.

AKREP: BUGÜN, uğraş verdiğiniz bir alanda kendi kendinize sabrı empoze edin veya yakın bir çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin. Kısa süreli olarak faaliyet konunuzu da ona devredin.

YAY: SİZİ aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil. Bugün bir çok konuda arkadaşlarınızla paylaşma ihtiyacı içinde olacaksınız.

OĞLAK: BUGÜN sıra dışı davranışlarınızla güçlü bir performans sergiliyor ve arkadaşlarınızın hayretler içinde kalmasına neden oluyorsunuz.
Değişen değerlerden rahatsız olmadan, çevrenizi sorgulamayı seviyorsunuz.

KOVA: FEVRİ davranışlarınız nedeniyle sizi uyaran kişilerin sözlerini aldırmamak gibi bir probleminiz var. Tahmin etmediğiniz noktalardan gelen hatanın boyutu küçük olsa da, siz düzeltme süresini uzatıyorsunuz.

BALIK: FİNANS konuları ile ilgili partnerinizin fikirlerini de almanız olumlu olacak. Yanlış adımlarla maddi riskler içine girmemek için, inatçı tarzınızdan vazgeçmelisiniz. Bugün ayrıntılar önem kazanacak.