14 Aralık 2021 Salı - Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

14 Aralık 2021 Salı günlük burç yorumları! Merkür-Ay düğümleri ile derece olarak iletişim kuruyor! Savaş gezegeni Mars, alan değiştiriyor. Pandemi sarmalının etkilerine dem vuruyor. Öksüren Dünyaya eşlik eden aktör ekonominin ta kendisi olacak. 14 Aralık 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 14 Aralık 2021 Salı günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 14 Aralık 2021, 08:46 Güncelleme 14 Aralık 2021, 08:51
14 Aralık 2021 Salı - Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Merkür-Ay Düğümleri ile derece olarak iletişim kuruyor. Global krizlerin derinleştiğini sadece bizim toplumumuz değil, dünyadaki birçok ülkenin sokaklara dökülmesiyle göreceğiz. 1944 Kuruluşlu Uranüs'ü İkizler olan IMF virüsten daha hızlı hareket edecek.

KOÇ: SİZİNLE yarışmak imkansız gibi bir şey. uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz.
Karşıt fikir üretenler, sizin için farklı bir sorun yaratabilir.

BOĞA: DOĞAL davranışlarınızla takdir topluyorsunuz.
Kimse sizi samimiyetsizlikle suçlayamaz. Bilinçaltınızda yatan güven duygusu için; arkadaşlarınızdan önemli destek alıyorsunuz.

İKİZLER: ZORLAYICI koşullarınızı, kişisel isteklerinizle harmanlayarak ifade edeceksiniz.
Problem yaratan işlerinizi yeniden gözden geçirme imkanı bulacaksınız. İletişim konusunda performansınız güzel.

YENGEÇ: MADDİ konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmesini biliyorsunuz.
Bugün; istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyorsunuz.

ASLAN: DUYGUSAL konularınıza ailenizin karışması hoş olmuyor. Fikir danıştığınız konular başınıza iş açabilir. Karşıt tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.

BAŞAK: HARCAMALARINIZ ve yatırımlar için gerekli dengeye sahip olacak ve bazı pürüzlere kesin çözüm getireceksiniz.
Sadece çevrenizdeki kişilik savaşlarından uzak kalmayı başarmalısınız.

TERAZİ: KİŞİSEL özelliğinizi sosyal yaşantınızla bütünleştirmeyi iyi biliyorsunuz. Karşılaşacağınız kişilerin duygusal yönleri ilginizi çekebilir. Onlarla görüşmeler yapacak ve konularınızı gizleyeceksiniz.

AKREP: BUGÜN, düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır izleyeceksiniz. Kendinize güveniyorsunuz.
Ödün vermeyen yapınızı herkes biliyor ve sorunlarına kesin çözüm getirdiğiniz kişiler sizi savunuyorlar.

YAY: BUGÜN zevkler konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Duygusallığınızın olumsuz durumlara neden olmasını istemiyorsanız, acil önlemlere başvurmalısınız. Sınırlı sorumlu yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

OĞLAK: ALACAĞINIZ kararlar çok önemli aşamaya neden olacak. Hızlı düşüneceksiniz.
Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek, yeni atılımlarınız için hızlı bir katalizör görevi üstlenecek.

KOVA: SEVDİKLERİNİZ için para harcamaktan çekinmediğiniz için; bugün, bazı küçük hesaplar canınızı sıkabilir. Beklentileriniz konusunda aceleci davrandığınızda, istenmeyen kayıplar yaşıyorsunuz.

BALIK: BUGÜN maddi konularda fazla beklentiler içine girdiniz. Sakin yapınıza bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Tenkit edilmenize fırsat bırakmadan, kendinizi yeterince irdeliyorsunuz.