6 Aralık 2021 Pazartesi - Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

6 Aralık 2021 Pazartesi günlük burç yorumları! Mars-Plüton 60’lığı, vicdan azabı çekmek için çok geç dedirtecek. Aşk, iş, para konusunda muzdarip olan burçlar hangileri? 6 Aralık 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 6 Aralık 2021 Pazartesi günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 06 Aralık 2021, 08:37 Güncelleme 06 Aralık 2021, 08:44
6 Aralık 2021 Pazartesi - Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Mars-Plüton 60'lığı, vicdan azabı çekmek için çok geç dedirtecek. Birçok ülkenin sınırlarına silah yığmaktan öteye gidip, asker yığdığını da izleyeceğiz. Soğuk Savaşı Rusya ve Ukrayna domine edecek.

Koç

İLİŞKİLERİNİZE kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Herkesin sorumluluğunu yüklenerek, isteklerinizi saklıyorsunuz.

20 Nisan - 20 Mayıs

Boğa

PARA kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor, fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. İsteklerinizin ilgi görmesi hoşunuza gidiyor.

21 Mayıs - 21 Haziran

İkizler

GÜCÜNÜZÜN farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç

ÇEVRENİZDE otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz.

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aslan

PARA kazanma konusunda kişisel çabalarınızın önemi çok büyük. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Aşk konusunda, kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz.

23 Ağustos - 22 Eylül

Başak

İŞİNİZLE ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Bugün, iddialı ve ben merkezci davranmakla bir çok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Sistemli yapınızı zorlayan sorunlu kişilerden hoşlanmıyorsunuz.

23 Eylül - 22 Ekim

Terazi

SABIRLI yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar içindesiniz. Detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var.

23 Ekim - 21 Kasım

Akrep

MADDİ konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede istekleriniz gerçekleştireceksiniz. Bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

22 Kasım - 21 Aralık

Yay

MADDİ konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var, ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz.

22 Aralık - 19 Ocak

Oğlak

BİLİNÇALTINIZIN sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Doğuştan karamsar yapınızı biraz olsun esnetmeye çalışmıyorsunuz.

20 Ocak - 18 Şubat

Kova

KENDİNİZ her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hala kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmeniz, sizin hatanız. Dinginlik savaşları veriyorsunuz.

19 Şubat - 20 Mart

Balık

ÇALIŞMA yaşantınızda hassas ve alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Sessiz kalmakla sorunları biriktiriyor olmanız sizi sıkacak.