5 Aralık 2021 Pazar - Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

5 Aralık 2021 Pazar günlük burç yorumları! Etkileri bir gün önceden hissettiren ateş burcundaki Mars–Plüton iletişimi, otomotiv dünyasındaki bekleyişin “bir bilene sor” mantığından uzaklaşırken, hammadde sıkıntısını global bir krize dönüştürecek. Dünyanın petrol rezervlerinin sona yaklaştığını hibrit araçların popülaritesinin artmasıyla ölçümleyeceğiz. Aşk, iş, para konusunda muzdarip olan burçlar hangileri? 5 Aralık 2021 Pazar Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 5 Aralık 2021 Pazar günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 05 Aralık 2021, 08:45 Güncelleme 05 Aralık 2021, 08:49
5 Aralık 2021 Pazar - Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Mars–Plüton iletişimi, otomotiv dünyasındaki bekleyişin "bir bilene sor" mantığından uzaklaşırken, hammadde sıkıntısını global bir krize dönüştürecek. Dünyanın petrol rezervlerinin sona yaklaştığını hibrit araçların popülaritesinin artmasıyla ölçümleyeceğiz.

KOÇ: FİNANS konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir.

BOĞA: PARASAL konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için, gerekli yapınız mevcut.
Kendinizi yeterli göremediğinizde geriye çekilmeniz, size zaman kaybettiriyor. Yaşantınızda hareketlilik mevcut.

İKİZLER: DUYGUSAL ilişkilerinizde hareketlenme söz konusu. Partnerinizle isteklerinizi gerçekleştirebilir ve kararlar alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmaktan büyük keyif alacaksınız.

YENGEÇ: DUYGUSAL veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.
Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz.

ASLAN: SEZGİLERİMİZİN sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz.

BAŞAK: SOSYAL yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin sağlayacağı avantajları değerlendirmelisiniz. Çocukları olanlar için, eğlenceli bir gün.

TERAZİ: İNATÇI tavırlar sergileseniz bile, duygularınızın yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek yerine yenilikler karşısında uyum sağlamayı öğrenmelisiniz.

AKREP: ÇEVRENİZE karşı sevecen duygular içindesiniz. Karşıt evinizde geri giden Uranüs sizi destekliyor. Kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

YAY: İDEALLERİNİZLE yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Çok iddialısınız.

OĞLAK: İNATÇI davranışlarınız sizi faklı yaparken, tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor.

KOVA: DÜŞÜNCELERİNİZİ istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve detayları gözden geçiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Kendinize güveniniz artıyor.

BALIK: KAPASİTENİZİ daha da arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların önemli olduğunu bildiğiniz için, arkadaşla