2 Aralık 2021 Perşembe - Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

2 Aralık 2021 Perşembe günlük burç yorumları! Güneş-Plüton gerginliği, lojistik ve tedarik zincirinin daha çok gündeme geldiği bugünlerde, önemli limanların el değiştireceğini duyabiliriz. Birbirinden farklı start-up projeler taşımacılık ağına yeni bir bakış açısı katacak. Aşk, iş, para konusunda muzdarip olan burçlar hangileri? 2 Aralık 2021 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte 2 Aralık 2021 Perşembe günlük burç yorumları...

Giriş Tarihi 02 Aralık 2021, 08:43 Güncelleme 02 Aralık 2021, 08:50
2 Aralık 2021 Perşembe - Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Güneş-Plüton gerginliği, lojistik ve tedarik zincirinin daha çok gündeme geldiği bugünlerde, önemli limanların el değiştireceğini duyabiliriz. Birbirinden farklı start-up projeler taşımacılık ağına yeni bir bakış açısı katacak. Liman şehirlerimizin sayısı artıyor.

KOÇ: DUYGULAR yine coşkulu. İşinizle ilgili bazı konular yeniden gündeme gelebilir, bu defa eski hatalarınızı tekrarlamamaya çalışmalısınız. Ufkunuz açık. Duygu iniş çıkışları yaşamanız normal.

BOĞA: YOĞUN bir çalışma temposuna girdiniz. Yaptığınız işin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz, bazı kıskançlıkların, ortaya çıkmasına neden oluyor. Aşkta fazla inatçı bir yapınız var.

İKİZLER: İŞ konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. Karşıt merkür gezegeninin etkisiyle, işinizde ısrarcı ve kararlısınız. Bu nedenle sonuç lehinize gelişiyor. Yaşam kelebeği olmak size çok yakışıyor.

YENGEÇ: SABIR gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor. Uzun vadelerde yapılan çalışmalarda başarı gösteriyorsunuz. Bu yüzde çevreniz size güveniyor. Sevdiğine sizin kadar özen gösteren çok azdır.

ASLAN: GÜÇLÜ hafızanız, her konuda size yardımcı. Size yapılan haksızlıkları unutmayışınız, iş yaşamınızı zorluyor. Aslında haklısınız. Siz görkemli duyguların insanı olmaya devam edin.

BAŞAK: İŞ yaşantınızda yaşadığınız olaylar sizi yeniden motive etti. Yeniliklere kapalısınız. Çevreniz sizi ikna etmek zorunda kalabilirler. Kargaşadan nefret ettiğiniz halde, olaylar gelip sizi buluyor.

TERAZİ: İŞ yaşantınızda değişen tablolar sizi de etkilemeye devam ediyor. Şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Düzenli ilişkileri sevdiğiniz halde, fazla üzerinize düşülmesinden hiç hoşlanmıyorsunuz.

AKREP: İŞ motivasyonunuzun, olumlu günlerinden biri. Düşünüyor, hayal ediyor ve yaşama hızlı bir şekilde geçiriyorsunuz. Kıskançlığa hedefsiniz. Aşırı duygusal ve kıskanç günlerinizden biri.

YAY: İŞKOLİK bir yapınız var. Boş kalmaya tahammülünüz yok. Yeni keşifler peşindesiniz. Aşk yaşantınızda aklınızı kurcalayan sorularla bocalamak yerine, kesin çözüm bulmayı deneyin.

OĞLAK: ÇEVRENİZİN kalabalık olmasına rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sorunlarınızı çevrenizle paylaşamamak canınızı sıkıyor. Bugün aşkla aranız iyi değil. Somurtarak bir yerlere varamazsınız.

KOVA: KENDİNİZE yeten yoğun çabalarınızın tek şahidi, yine kendiniz olmaktan bıktınız. Oysa takdir edilmeye ne çok ihtiyacınız var. İçinizde sebebini tahmin edemediğiniz öyle çok korkularınız var.

BALIK: HEP kendi pencerenizden baktığınız bu yaşamda kayıplarınızın olması doğaldı. Anlaşılma savaşları veriyorsunuz. Aşkı algılama biçiminiz çok farklı. Kendinizi haklı görmek için, aracılara ihtiyacınız yok.