3 Kasım 2021 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

3 Kasım 2021 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 3 Kasım 2021 Çarşamba için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 3 Kasım 2021 Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 03 Kasım 2021, 09:46 Güncelleme 03 Kasım 2021, 09:53
3 Kasım 2021 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

#Astrogündem: Venüs-Uranüs uyumsuzluğu, tekstil sektöründeki dönüşümün hangi seviyeye geldiğini Güneydoğu bölgelerine olan yatırım ile anlatacak. Aynı zamanda Güney illerimizin de politik ve coğrafi konumu bölgeye yapılan yatırımlar açısından mercek altına alınacak.

KOÇ: BUGÜN sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak dikkat çekiyorsunuz. Çılgın fikirlerle çevrenizin karşısına çıkıyorsunuz.


BOĞA: DUYGUSAL konularınıza ailenizin karışması hoş olmuyor. Fikir danıştığınız konular başınıza iş açabilir. Karşıt tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.

İKİZLER: SEVDİKLERİNİZ için para harcamaktan çekinmediğiniz için; beklenmeyen sıra dışı hesaplar canınızı sıkabilir. Partnerinizin size önereceği tekliflere sıcak bakmalısınız.


YENGEÇ: MADDİ konularda fazla beklentiler içine girdiniz. Bir zamanların sakin kişisine bir şeyler oldu. En çılgın fikirler artık sizden çıkıyor. Kendinizden şikayet ettiğiniz zamanlar o kadar çok ki.


ASLAN: SOSYAL ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket ediyorsunuz.
Dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Uygun çalışmalar içinde olan arkadaşlarınızla ilginç fikirler geliştireceksiniz.


BAŞAK: ENERJİNİZİ, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz.


TERAZİ: ÇEVRESEL faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için acil davranıyorsunuz.


AKREP: ÇEVRENİZİN etkisi altında kaldığınız için yanılmalar her zaman mümkün.
İkili ilişkilerinizi yanlış temeller üzerinde geliştiriyorsunuz. Fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar yaşayabilirsiniz.


YAY: KİŞİSEL özelliğinizi sosyal yaşantınızla bütünleştirmeyi iyi biliyorsunuz.
Ayrıca çılgın düşünceler içinde olmanıza neden oluyor. Karşınızdaki kişinin duygusal yönleri ilginizi çekebilir.


OĞLAK: BULUNDUĞUNUZ ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişimler kazandıracak ve kafanızdaki bir takım karışıklara çözüm bulacaksınız. Bugün cesaretli yapınızı biraz daha ortaya koyacaksınız.


KOVA: YENİ oluşturacağınız planlar için desteklere ihtiyacınız olabilir. İşler konusunda ince detaylar çok önemli.
Konuyla ilgili tecrübesi olan dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.


BALIK: BASKICI duyguları sevmediğiniz halde, çevrenizde fikirlerinizi ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler.