20 Ekim 2021 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

20 Ekim 2021 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 20 Ekim 2021 Çarşamba için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 20 Ekim 2021 Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 20 Ekim 2021, 08:46 Güncelleme 20 Ekim 2021, 08:46
20 Ekim 2021 Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Putin, 10 Ekim 2016'da Ay-Kova fazında resmiyet kazanan Türk Akımı Projesi hakkında yapacağı açıklamalarla Avrupa'da farklı bir gündem yaratabilir.

KOÇ

21 Mart - 19 Nisan

Hitabetinizin güçlendiği bugünlerde iş konusunda da şanslı olabilirsiniz. Özellikle karşı cinsle yaşadığınız iletişim problemleri çözülmeye yüz tutabilir.

BOĞA

20 Nisan - 20 Mayıs

Bugünlerde bir takım işlerinizi gerçekleştirmek için kendinizi çok hevesli hissetmeyebilirsiniz. Gününüz meşgul geçebilir.

İKİZLER

21 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınızla alakalı atacağınız adımlar kalıcı olabilir. Bu yüzden cesaretinizi göstermeniz gerekmekte ve aldığınız kararlardan emin olmalısınız.

YENGEÇ

22 Haziran - 22 Temmuz

Partnerinizin çok fazla ilgisi sizde kafa karışıklığı yaratabilir aynı zamanda iş hususunda da baskıdan nezaketle kurtulmak isteyebilirsiniz.

ASLAN

23 Temmuz - 22 Ağustos

Aşk konusunda yaşayacağınız bir takım pozitif durumlar beraberinde kişisel gelişiminiz ve limitlerinizi zorlamanızın da önünü açabilir.

BAŞAK

23 Ağustos - 22 Eylül

Aşk konusunda kendinizi çok verimli hissetmeseniz de partnerinizin desteği ile mevcut ilişkinizi sürdürmeyi deneyimleyebilirsiniz.

TERAZİ

23 Eylül - 22 Ekim

Son zamanlarda duygusal olarak kendinizi aile ve arkadaşlarınıza daha yakın hissedebilirsiniz. İş konusunda başarılarınız var.

AKREP

23 Ekim - 21 Kasım

Bireysel niyetlerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün. İş yeri açma planınız varsa başlayabilir ya da bir ilişki teklifinde bulunabilirsiniz.

YAY

22 Kasım - 21 Aralık

İş konusunda bireysel çalışma stiline önem verseniz de toplulukla uyum içerisinde ilerliyor olabilmeniz sizi iş yerinizin sevilen bir üyesi haline getiriyor.

OĞLAK

22 Aralık - 19 Ocak

Sosyal olarak kendinizi mesafeli hissettiğiniz birtakım kişilerle bir araya gelmeniz gerekebilir. Bu ortamlar sizi rahatsız etse de ruhsal düzeyde sabrınız artabilir.

KOVA

20 Ocak - 18 Şubat

İş konusunda bereketinizin arttığı bir günde olacağınız için elinizi attığınız işler ve bir takım kariyer planları kolaylıkla büyüyerek gelişebilir.

BALIK

19 Şubat - 20 Mart

Bugün hem iş hem aşk konusunda bireyselliğe önem verebilirsiniz. Aşk konularındaki şansınız sizi ilerlemeye ve kendinizi geliştirmeye yönlendirebilir.