18 Ekim 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

18 Ekim 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 18 Ekim 2021 Pazartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 18 Ekim 2021 Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 18 Ekim 2021, 08:38 Güncelleme 18 Ekim 2021, 08:42
18 Ekim 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

#Astrogündem: Merkür bugün Terazi burcunda düz seyrine giriyor. Rekoruna tam gaz devam eden döviz oranlarına hangi para birimleri katılacak? Global ekonominin nabzını tutan traderlar yatırım yapmak için yeni alanlara başvurabilir.

KOÇ: KİŞİSEL duygularınız ön plana çıkıyor. Partnerinizle aranızda bazı fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmalısınız.



BOĞA: BAĞIMSIZLIĞINIZ sizin hassas noktanız. Bugün sezgileriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınız yoğun. Bazı konularda çok iyi düşünmeli ve gerekirse taviz vermekten korkmamalısınız



İKİZLER: SOSYAL ilişkilerinizin hareketli olacağı bir gün. Bulunduğunuz ortamda herkes tarafından takdir göreceksiniz. Evinizle ilgili bazı değişimleri başlatmak isteyebilir, çevrenize danışabilirsiniz.



YENGEÇ: DUYGUSAL anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.



ASLAN: MADDİ konularda istediğiniz gelişimin arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Bugünlerde koşullar nedeniyle kısıtlanmış hissediyorsunuz.



BAŞAK: OLAYLARA yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız var.



TERAZİ: İKİLİ ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa, esnek olmanızın size getireceği pozitif enerjiyi karşı tarafa da yansıtabileceksiniz.



AKREP: ÇALIŞTIĞINIZ kişilerden fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmayın. Başarı sizden yana.



YAY: BUGÜN, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz. Sürpriz aşklar için özel bir gün..



OĞLAK: AİLENİZİN isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz.



KOVA: SIRA dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendinizi ifade ederken ikna edicisiniz.



BALIK: MADDİ konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün bazı hatalara açıksınız.