11 Ekim 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

11 Ekim 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları... Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 11 Ekim 2021 Pazartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 11 Ekim 2021 Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 11 Ekim 2021, 08:40 Güncelleme 11 Ekim 2021, 08:44
11 Ekim 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

#Astrogündem: Futbolun ulus üstü kurumlarla sınavlarını 11 ay içinde göreceğiz.

KOÇ

21 Mart - 19 Nisan

Son zamanlarda sezginzle ve kalbinizle ortak bir karar alabilmelisiniz. Bugün, hayatınızın diğer günlerini tasarlamak için oldukça uygun.

BOĞA

20 Nisan - 20 Mayıs

İşlerinizi hal yoluna koymak isteyebilir ve bu konuda başarılı olabilirsiniz. Kafa karışıklığı yaşadığınız konularda dostlarınızdan destek almaktan çekinmeyin.

İKİZLER

21 Mayıs - 21 Haziran

İşinizle alakalı ya da başka işlerle alakalı bir takım örgütlenmeler ya da grup çalışmaları içerisinde kendinizi gösterebilir ve rahat hissedebilirsiniz.

YENGEÇ

22 Haziran - 22 Temmuz

Hayatınızda sosyallik ve hareketlilik hakim olabilir. İnsanlarla bilgi alışverişinde bulunmak ve fikirlerinizi paylaşıp üzerine eklemeler yapmak isteyebilirsiniz.

ASLAN

23 Temmuz - 22 Ağustos

Hayatınızdaki bir takım boşlukları doldurmak için göstereceğiniz çabanın karşılık alacağı bir gündesiniz. Farklı fikirler vizyonunuzu oldukça genişletebilir.

BAŞAK

23 Ağustos - 22 Eylül

Hedefiniz para değil de başarı ya da kazanç değil de barış, huzur olduğu taktirde isteklerinize daha kolay yoldan gidebilirsiniz.

TERAZİ

23 Eylül - 22 Ekim

Kendinizi iyi hissetmek için başkalarına gerek duymadığınızı fark edebilirsiniz. Kendinizi keşfetmek, için oldukça uygun bir gündesiniz.

AKREP

23 Ekim - 21 Kasım

Düşünsel anlamda güzel yol kat edebileceğiniz bir evredesiniz. Duygusal açıdan kendinizi hazır hissetmediğiniz şeyleri gerçekleştirmeye çalışmamalısınız.

YAY

22 Kasım - 21 Aralık

Bugünlerde kendinizi sosyal işler içerisinde görebilirsiniz. Soyut konularda oldukça başarı getirecek bir gündesiniz.

OĞLAK

22 Aralık - 19 Ocak

Bugün ilhama açık olmanız neticesinde kendinizi iyi hissetme fırsatı yakalayabileceksiniz ve duygusal boşluklarınızı kapatabileceksiniz.

KOVA

20 Ocak - 18 Şubat

İnsanlara hitap etmek ve hitabetinizin kuvvetlenmesi ile beraber özellikle bir takım mesleki konularda avantajları elinize alabilirsiniz.

BALIK

19 Şubat - 20 Mart

Günü sakinlik ve içe dönüklük odaklı geçirirseniz iç huzuru tam aradığınız yerde bulabilirsiniz ve dostlarınızla da deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.